2777
2789
چیکارا کرده بودی واسه دختر.  ؟؟؟ چند روز قبل تخمک گذاری بود؟

رژیم غذای لبنیات و سردی میخوردم ازهرچی ک گرم بود دوری کردم فولیک اسیدخوردم 

دوهفته قبل از تخمک گذاری اقدام داشتم باراولم گرفت

توام خوبی کی به کیه!
رژیم غذای لبنیات و سردی میخوردم ازهرچی ک گرم بود دوری کردم فولیک اسیدخوردم  دوهفته قبل از تخمک ...

دو‌هفته قبل تخمک گذاری؟؟؟؟؟؟؟

اصلا همچین چیزی امکان نداره عزیزم

حتما اشتباه میکنی

تخمک گذاری رو از رو چی پیدا کردی؟ اصلا دو هفته اسپرم نمیمونه که به تخمک برسه، 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو‌هفته قبل تخمک گذاری؟؟؟؟؟؟؟ اصلا همچین چیزی امکان نداره عزیزم حتما اشتباه میکنی تخمک گذاری رو ا ...

دوهفته قبل از اغاز پریودمیشه تخمک گذاری خب؟ من روزی ک پاک شددم نزدیکی داشتم و گرفت خیلیا اینجوری میشن 

توام خوبی کی به کیه!
دوهفته قبل از اغاز پریودمیشه تخمک گذاری خب؟ من روزی ک پاک شددم نزدیکی داشتم و گرفت خیلیا اینجوری میش ...

ببین تخمک گذاری درسته میگن وسط دوره است اما تو هر فردی فرق داره، تازه هر دوره هم نسبت به دوره ی قبل فرق داره، من ۶ ماه کیت تخمک گذاری گذاشتم هیچ دوره ای عین قبلی نبود

باید با کیت یا سونو بدونی دقیقا کی هست موقع تخمک گذاریت

اینجوری نمیشه گفت کی بوده

ببین تخمک گذاری درسته میگن وسط دوره است اما تو هر فردی فرق داره، تازه هر دوره هم نسبت به دوره ی قبل ...

خب درسته هروقت بود ک همون روزپاکی من ک نبود درسته؟ پس میگن هرچی ب تخمک گذاری نزدیکترباشه پسره چرته

توام خوبی کی به کیه!
عزیزم اگه بگن پسره احتمالش کمه که دختر باشه  اما برعکسش احتمالش زیاده چون ممکنه اندام پسرانه ر ...

ب منم همینو میگفتن همه.میگفتن وقتی گفته پسر حتما یه چیزایی دیده ک گفته ولی بعد دختر شد