2777
2789
عنوان

از چه دعاهایی حاجت گرفتی ...معجزه زندگیتون چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2121 بازدید | 143 پست
ممنون عزیزم 😍😍😍 ان شاءالله توام به هرچی میخوای برسی. والا هی میگن حکمت . من که درک نکردم

اجی گاهی وقتا ادمهایی هستند خودشون سد راهت میشن بعد هی میگن حکمت حکمته باور کن خود خدا  تموم دعاها رو اجابت میکنه ولی یک سری ادم مانعش میشند اینکه میگتد خدا سرای عقوبت گذاشته واسه همین که اینا رو مجازاتسون کنه که کم کاری و سنگ انداختن و وعده و قول الکی دادن خودشون رو به پای حکمت و قسمت و صلاح خدا نزارند.... منم دعا میکنم که تموم این موانع خدا برداره و معجزه کنه واسمون واسه هممون..

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجی گاهی وقتا ادمهایی هستند خودشون سد راهت میشن بعد هی میگن حکمت حکمته باور کن خود خدا  تموم دع ...

اره 😔😔😔😔😔😔😔

به هر حال فقط خدا میتونه کمکمون کنه . وگرنه این دنیا خیلی بی رحم شده

با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!
من تو زندگیم هر چی دارم از توسل به ایشونه ارادت خاصی بهشون دارم 

حالا که امام حسن هواتو داره ، میشه لطفا برای پدر منم دعا کنی 🙏🙏

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
اره 😔😔😔😔😔😔😔 به هر حال فقط خدا میتونه کمکمون کنه . وگرنه این دنیا خیلی بی رحم شده

شک‌نکن واسه همین باید معجزه بشه💖و زمان میخاد

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
حالا که امام حسن هواتو داره ، میشه لطفا برای پدر منم دعا کنی 🙏🙏

من روسیاهم خواهر گلم، نگید تو را خدا اینطوری!

به روی چشم من، امیدوارم پدر بزرگوارتون هر چه سریعتر بهتر بشن!

التماس دعا دارم

ان شاءالله حاجت رواییت عزیزم😍😍😍

و حاحت روایی خودت گلم

من روسیاهم خواهر گلم، نوید تو را خدا اینطوری! به روی چشم من، امیدوارم پدر بزرگوارتون هر چه سریعتر ب ...

این چه حرفیه 

ممنونم از لطفت 

الهی آمین

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
زیارت عاشورا  پیدا کردن شغل

به روش حق شناس؟

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
@فرانک20     @soozana     @معصومه271     @باشکوه   &nbs ...

با دلی شکسته وشاید قلبی پاک اگه قابل باشم صدتا حمد وامن یجیب میخونم انشالله بحق عزیز دل زهرا خدا همتون رو حاجت روا کنه آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز