2777
2789
عنوان

خانومای نازنین ی لحظه بیاین

95 بازدید | 6 پست

من 6ماهه اقدام کردم برای بارداری 

تنبلیم دارم فعلا دکترم برام هیچ دارویی تجویز نکرده 

پریودامم منظم بود همیشه اوایل سیکلم 28روزه بوده سه ماهه شده 25 

دیروز موعدم بود پری نشدم ولی 😐اینم بگم من ی هفته س علائم پری دارم ولی نمیاد 

دور روز قبل پریودمم دل درد کمردرد معده درد شدید میگیرم ولی ایسنری اصلا خبری نیس 

فقط چن دقیقه کمرم درد میگیره بعدم ول میکنه 

دیشب بی بی زدم منفی شد ممکنه باردار باشم؟؟ 😢حالت تهوعم دارم از طرفیم موقع پریودی حالت تهوع میگیرم نظرتون چیه 😢پریودامم همیشه منظم بوده 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

ی هفته پیشم ترشح ژله داشتم با عرض پوزش اونم چند باررر

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

امکان بارداری هست گلم... گاهی لقاح دیتر تشکیل میشه باید دیر تر بی بی چک بزنی... چند روز دیگه دوباره ...

خیلی ممنون انشالا ک باشم 🙏

تخمدانام خیلی درد میگیره 

مزه دهنمم عوض شده 

ی مزه خاصی میده 

نفسم میکشم همینطور 

خانوما 😐بیاین شمام از تجربیاتتون بگین