2777
2789
عنوان

بسته بودن لوله های رحمی

| مشاهده متن کامل بحث + 8180 بازدید | 30 پست

فقط اگر داری پیاممو میخونی بدون که از همین فردا برو دنبال درمان....من تو شهر غریب با کلی گرفتاری روپام واستادم سه سال طول کشید تا مشکلاتم حل بشه و بچمو بغل بگیرم....از فردا زنگ بزن وقت بگیر برو پیش بهترین دکتر...همه چی درست میشه....خدا داره نگاهت میکنه...اره بچه دارم....الهی خدا به همههههههه بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم خداروشکرکن مشکلی نداری انشااله هرموقع خدابخواد میده منم هیچ مشکلی نداشتم از پارسال که سقط ...

منم بار اول عکس رنگی بهم گفتن هر دو لوله بازه بعد دوسه ماه باردار شدم و زیر یه ماه سقط شد، سال بعدش مجدد رفتم عکس رنگی که گفتن یکیش بسته شده، رفتم لاپاروسکوپی گفتن هردوش بستست و نتونستن بازش کنن دیگه اومدم آی وی اف

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منم بار اول عکس رنگی بهم گفتن هر دو لوله بازه بعد دوسه ماه باردار شدم و زیر یه ماه سقط شد، سال بعدش ...

وای دقیقا مثل منید؟

نگفتن دلیل بسته شدنش چیه؟؟ 

لپراسکوپی جواب نداد؟

ای وی اف جواب داد؟

وای دقیقا مثل منید؟ نگفتن دلیل بسته شدنش چیه؟؟  لپراسکوپی جواب نداد؟ ای وی اف جواب داد؟

نه فقط گفتن بستست ولی خداروشکر عفونی نبود لوله هام آخه اگه عفونی باشه آی وی افم کنی نمیذاره جنین لانه گزینی کنه، ولی خب نتونستن بازش کنن

البته فعلا که نتیجه نگرفتم ماه بعد دوباره انتقال دارم

نه فقط گفتن بستست ولی خداروشکر عفونی نبود لوله هام آخه اگه عفونی باشه آی وی افم کنی نمیذاره جنین لان ...

انشااله ماه بعد نتیجه میگیری

باچی فهمیدن عفونی نیست؟

ویه سوال دیگه دلیل اینکه ای وی اف جواب نمیده چیه؟

هزینه ای وی اف چقدر شد باداروهاش؟

ممنون عزیزم

انشااله ماه بعد نتیجه میگیری باچی فهمیدن عفونی نیست؟ ویه سوال دیگه دلیل اینکه ای وی اف جواب نمیده ...

توکل به خدا، ممنون

تو عکس ولاپاروسکوپی مشخص میشه لوله عفونی هست یا نه، اصطلاحش اینه میگن لوله هیدرو شده یعنی عفونیه

والا دلیل خاصی که نگفتن دکترم میگفت کیفیت جنینام خوب نبوده، گریدشون ab بود سریه قبل، ولی دکتر جنین شناس میگفت کیفیتشون خوبه دیگه نمیدونم

هزینشم من برای ویزیت و سونو مطب میرم برای پانکچر و انتقال بیمارستان دولتی که طرح تخفیفی بهم میخوره(بخاطر سنم و اینکه بچه ندارم سالی یه بار تخفیف میخوره هم پانکچر هم انتقال) دیگه با داروهام 4 اینا شد تقریبا

توکل به خدا، ممنون تو عکس ولاپاروسکوپی مشخص میشه لوله عفونی هست یا نه، اصطلاحش اینه میگن لوله هیدرو ...

ممنون از وقتی که گذاشتی 

انشااله که زود زود خدا یه نی نی نازبهت بده

مرسی