2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی چیزی میگم هیچ وقت اینکارو نکن هیچ وقت ب خدا توکل کن اگه چیزی باشه هیچوقت پنهون نمیمونه

آر ره منم قبول دادم

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
بحث خیانت بحث چیز دیگه هس روشی میدونین راهنمایی کنین

عزیزم من کاملا درکت میکنم بنظرم بیشتربه شوهرت نزدیک ترشوبراس کادوبگیرخلاصه حسابی دلبری کن براش یا اون شماره ای که بهش شک داری روزنگش بزن چیزبگوبهش 

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
خانوما؟؟؟؟؟کمک

عزیزم من خودم شوهرم تاچندروزپیش با یکی رفیق بودمنم هی سرنمارام می گفتم خدایاخودت سزای این زن احمق بده الان شوهرزنه فهمیده که زنش به غیرشوهرمن باچندنفردیگه هم بوده بیچاره سم خوردازدست زن عوضیش دیروزم خاک سپاریش بودبخورمنم چندهفته پیش خودش پشیمون شد بهم زد ولی هنوز نه بهش زنگ میزنه ولی شوهرم جواب نمیددچطوری بهش شک کردی؟  

بحث خیانت بحث چیز دیگه هس روشی میدونین راهنمایی کنین

به نیاز اش رسیدگی میکنی؟

باشماره اون تلگرام نصب کن روگوشیه خودت فقط زمانی  شماره رو بزن و نصب کن ک گوشی همسرت دستت باشه کد تلگرامی  ب شماره اون میره اون کد و زود بردار بزن تو گوشی خودت بعد پیامشو از گوشی همسرت پاکن