2777
2789
اصن باورم نمیشه راست باشه تو خودت تو چه موردی تاثیرشو دیدی میشه بگی

ببين من باهاش ماشين براي خانواده جذب كردم

ي بار سمنو ميخواستم ديدم بابام خريد اورد😮گرخيدم اخه سمنو چيزي نيست ك جزو سبد خريد باشه دايم ك

بعد ديگه ي بار خيلي دير ب مترو رسيدم ولي جذب كردم ك مترو سمت من وايسه و جاي نشستن داشته باشم

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخام انجام بدم ولی بلد نیستم کسی بلده؟ میشه بگید دقیقا چکاری بکنم؟

کتاب راز رو بخر یا تو اینترنت و اینستا سرچ کن قانون_جذب#  

من کتابشو دارم میخونم قشنگ توش گفته باید چیکار کنی

میخوام امتحانش کنم

�خدا خیلی مهربونه💛

چندبارم خامه حلوا شیرینی هوس کردم دقیقا روز بعدش انفاقی بهش رسیدم

یبارم پول لازم بودم گفتم خدایا ۱۵۰ تومن میخوام 

خالم روز بعدش اومد سه تا تراول پنجاهی تو پاکت گذاشته بود داد بهم گف همیمجوری کادو😐

یه روزی تو کوچه ماهم عروسی میشه:)
عزیزم دکتر هلاکویی روانشناسه.میگه نویسنده کتاب راز خودش یه کلاهبرداره تو آمریکا که دستگیر شده.فیلمش ...

دسگیر شده؟😳 اخه نه تنها راندا برن

بلکع استادایی مث استاد چرختاب و استاد افلاکی دارن تو ایران قانون جذب رو اموزش میدن کلیم طرفدار دارن

بنظر من قانون جذب وجود داره

�خدا خیلی مهربونه💛

اقا ی نفرو میشناسم پنجاه سالشه.... چهل ساله میگه شوهر میخوام هنوز مجرده...... البته تو روایات دینی داریم که به خدا گمان خوب ببرید.....همیشه امیدوار باشید خداحاجتتونو میده... منتهی ما از خالق کائنات نمیخوایم میریم دست به دامن کائنات میشیم

خداوندا مرا ببخش بخاطر همه درهایی که کوبیدم وخانه تو نبود

ایکاش میشد ویس بفرستیم 

من هم مطالعه زیاد کردم,  هم تجربه زیاد دارم و زیاد نتیجه گرفتم,  ولی تایپم ضعیفه,  

بهرحال بدونید که هست,  ولی باید باشرایطش اشنا باشید 

فقط همینقدر بگم, اگر خاسته ای دارید که میخاید از این طریق بهش برسید,  تکرار و تجسم,  حتما باید به همراه حس خوب و عشق و امید باشه 

مورد بعد اینکه به هرچی زیاد فک کنی همون رو جذب میکنی , حالا اگه به یه چیزی که نمیخای هم هی فک کنی, مثلا هی بگی,  نکنه پام بشکنه, نمیخام مریض بشم و..   همونهارو جذب میکنی, دنیا و کائنات فقط تکرار رو دریافت میکنه,  و دیگه به مثبت و منفیش, کاری نداره 

بخدا من خانم هستم آقا نیستم فقط میخاستم امیدوار باشم☺☺☺
چندبارم خامه حلوا شیرینی هوس کردم دقیقا روز بعدش انفاقی بهش رسیدم یبارم پول لازم بودم گفتم خدایا ۱۵ ...

از قدیم میگن خدا حاجت شکم رو زود میده... منم خیلی پیش اومده هوس ی خوراکی کنم و همون ذوز ب دستم برسه.. ولی  باور کن هوس خیلی چیزای دیگه هم دارم و هیچی به هیچی

خداوندا مرا ببخش بخاطر همه درهایی که کوبیدم وخانه تو نبود

منم قانون جذب اعتقاد دارم در مورد خرید خونه هیچ پولی نداشتیم فقط عکسای خونه تو دیوار و نگاه میکردیم الان خونه داریم با کلی وام برامون دعا کنید مشکل مالی مون حل بشه

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 

درضمن,  مدت زمان دریافت خاسته تون,  به میزان و شدت ارتعاشتون و نوع حسی که میفرستید بستگی داره و نمیشه براش زمان و مکان خیلی مشخصی تعیین کرد 

بخدا من خانم هستم آقا نیستم فقط میخاستم امیدوار باشم☺☺☺
اقا ی نفرو میشناسم پنجاه سالشه.... چهل ساله میگه شوهر میخوام هنوز مجرده...... البته تو روایات دینی د ...

چه فرقی داره

سعدی میگه به جهان خرم ازانم ک جهان خرم از اوست/عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست

هر موجودی ایینه عظمت خداست

خدا انسان رو اشرف مخلوقات کرده و تو قران فرموده هر موجودی رو برای شما مسخر قرار دادیم 

کائنات همون موجوداتین ک خدا برای انسان رام و مطیع کرده تا انسان با استفاده از اونا به خواسته های خوبش برسه

اون فامیل شماهم حتما به اینکه شوهر میکنه باور نداشته وگرنه اگه یکم توکل میکرد و دلی از خدا میخواست حتما تا حالا ازدواج کرده بود

�خدا خیلی مهربونه💛