2777
2789
عنوان

دوست داشتن ....

214 بازدید | 22 پست

دوست داشتنِ مادرم را وقتی دیدم

که در حالِ درست کردنِ کتلت بود و برای من سه تا برشته شده کنار گذاشت.

یا وقتی که ادکلن‌ام را سمتِ چپِ آینه گذاشت می‌دانست که دوست دارم آنجا باشد

یا آلبالو پلوهایش برای پسری که از راهِ دور رسیده و بوی غذا مستش می کند...

صدای پدری که به خانه می‌آید و می‌گوید؛

باباجان از آن آلو‌ها که دوست داری خریدم...

این هم بیسکوئیت‌های چای عصرت... تو که قند نمی‌خوری...

یا اصلا همان وسطِ هندوانه که مال من است...

حتی سهمِ ته دیگِ سیب زمینی‌اش!

بی آنکه بخواهم

بی آنکه بر زبان آورم...

‌‌

می‌دانی که چه می‌خواهم بگویم؟!

دوست داشتن همین ریزه کاری‌هاست

همین کتلت‌ها و هندوانه‌ها

همین بیسکوئیت چای عصر...

دوست داشتن همین عمل کردن‌هاست

همین "حواسم هست‌ها"...

حرف را که همه بلدند بزنند...

دلتنگی#  

پنجشنبه 

جمعه 

غروب غمگین 

😔

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

💔😔

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

چه عکس خاطره انگیزی

رو بالشتی های ما همین رنگ و مدل بودن هنوز هم چند تاش رو داریم 

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖
پنکه چی میگه غذارو که یخ میکنه☺

خاموشه که

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
پنکه چی میگه غذارو که یخ میکنه☺

نه خاموشه

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز