2777
2789
اره گلم. بافت راحتیه. اما واس مردا سخته اگه به شوهراتون یاد بدین عینه اینگ درست میکنن

افرین ب تو میگن زنه نمونه 😎میگن مردا دو بار تربیت میشن یککی از مانانشون و خونه باباشون.یکی هم توزندگی مشترک و توسط زنشون 😍

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنونم عزیزدلم .مرسی ازمهربونیت😘

امضا تو خوندم دلم گرفت ان شاءالله به حاجت دلت برسی

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

میگم اگه مسلمان هستی گناه هست موهاتو نمایش مردای نامحرم میزاری خب خدا که میبینه و میشناسه تورا....

بزرگانی مثل فاطمه و خدیجه و زینب اینکارا را نکردن 

تنهايی؟نہ، اللہ بامن است٭*★☆اهل سنتِ ایران هستم
ببخشیدعزیزم😔

عزیزم.. ان شاالله به حق حضرت علی اصغر خدا زندگیتونو با یه نی نی خوشگل و سالم زیباتر کنه... منم امضاتو خوندم یجورایی دلم گرفت... 

ان شاالله که عشقتون همیشه مث روزای اول شیرین و پرشور باشه...اینو بدون حتما حتما خدا یه روزی این عشقو با اومدن نی نیتون قشنگتر میکنه

هر که باشی و هر کار کنی, وقتی چیزی را از ته دلت طلب کنی,از این روست که این خواسته در جهان, در روح جهان متولد شده   
عه اسم شمام یگانه هستش😍 ای جااان همونم خوبه ناامید نباش😂

فداااااات😍😍😍😍موهام خیلی بلنده ،اخررررر یاد میدم بهش ،باید ببافه😂😁

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
اون حر بود توبه کرد نه حرمله ی ملعون

اره میدونم حر رو میگم عاقبت به خیر شد

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
خدابهش رحم کنه فقط 😅😅بنظرت توجهنم تیرسه سرپیدامیشه یاازایران باخودمون ببریم؟😅😅

نه دیگه ببریم مطمئن تره 😅😅ما که از اونجا خبری نداریم

خدااا...همه زندگیم واسه خودت اما...با لبخند رو لب👩مادرم💓شوخی نکن!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز