2777
2789

ما ثروتمند نيستيم ولى دغدغه مالى آنچنانى هم نداريم اما درگير بيماريم😭

میشه براى حاجتم یه صلوات بفرستى؟🙏🏻اللهم صل على محمد وال محمد وعجل فرجهم🙏🏻ممنون دوست گلم حاجت رواشى😘

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میخام بدونم دغدشون چیه 

خب از ي دختر فوق العاده سرمايه دار و دغدغه هاش برات ميگم 

ببين اين دختر كلاااا خيليا دلشون ميخواد باهاش دوست بشن(منظورم هم جنسه) ولي اين بنده خدا ميدونه ك دوستاي واقعي نداره و همه برا پول و ماشين و رستوران فلان و لباساش وووو قربون صدقه ش ميرن شايد بره بيرون كلللي باهاشون خوش بگذرونه اما وقتي مياد خونه و فكر ميكنه ته دلش ميخواد فقططط ي دوست داشته باشه اما ب خاطر خودش بخوانش

هيچوقت نميتونه ب عشق ي پسر اعتماد كنه

نميتونه واقعا عاشق كسي باشه چون ممكنه كسي و بخواد ك از خودش پايين تر باشه و اون موقع عشق اون پسر براش قابل اعتماد نيست حالا حرف مردم ك بگذريم...

احساس ميكنه خودش هيييچي نيست و تو خلوتش وقتي پول باباش و حذف ميكنه يهو از عرش با مغز ميخوره ب فرش

اينا درددل يكي از نزززديكترين اشناهامه كسيكه از دور ببينيش حسسسرتش و ميخوري ولي تو خلوتش ي لبخند الكي هم نميتونه بزنه

پول و ثروت خييييلي خوبه ب اين شرط ك نخواي باهاش دلِ خوش بخري چون نميشه

خب از ي دختر فوق العاده سرمايه دار و دغدغه هاش برات ميگم  ببين اين دختر كلاااا خيليا دلشون ميخ ...

به هر حال همه جا ....مغز هست دختره خنگه دلیل نمیشه که به نظرم باید بره تو کار بیزینس و اینچیزا با همسطح های خودش بپره به هر حال اون تنها دختر ثروتمند شهر که نیست چهارتا هم سطح داره واسه دوستی از پول باباش بیزینس راه بندازه و از پول دراوردن مستقل شدن و انواع تفریحاتی که نیاز به دوست نداره هم میتونه لذت ببره .اینا به قول دوستم ببخشیدا خودشونو الکی چس میکنن که بگن اره مام مشکل داریم و گاهی هم بخاطر اینه کسی حصرتشونو نکشه همون خوشیس که زده زیر دلشون

به هر حال همه جا ....مغز هست دختره خنگه دلیل نمیشه که به نظرم باید بره تو کار بیزینس و اینچیزا با هم ...

نه كاملا ميشناسمش اهل چ.. كردن نيست

خب گفتم پول خوبه ب شاين شرط ك ادم نخواد حالِ خوب بخره باهاش چون واقعا نميشه

اما قطعااا تفريحات و خوشگذروني هايي هست ك بدون پول نميشه ولي گاهي ادم توي ي كلبه اروم چوبي توي ي روستاي دور افتاده دلش خوش تر از فلان هتل توي فلان كشور اروپاييه اينا شعار نيست واقعا ولي معنيش اين نيست ك پولدارا دلشون خوش نيست 

فقط موضوع تاپيك استارتر غم و غصه ثروتمندا بود من ياد اون اشنامون افتادم

نه كاملا ميشناسمش اهل چ.. كردن نيست خب گفتم پول خوبه ب شاين شرط ك ادم نخواد حالِ خوب بخره باهاش چون ...

وای نگو اینا دیگه خیلی وقته کلیشه شده کلبه چوبی همین الان نود درصد ادما بیشتر از نهایت یک شبانه روز نمیتونن تو کلبه چوبی باشن چون اینترنت انتن نمیده بدون گوشی چطور اخه😂به همین نسبت تفریحا مدرن شده و پولی شما بهترین هتل فقط برای استراحت میری دیگه بهترین استراحت تو بهترین هتل بهترین غذا تو بهترین رستوران و بعد تفریحاتی مثل بهترین خرید دیدن گرون ترین جاها....خدایی با خوردن فست فود و خوابیدن توی مسافر خونه خرید از عقدس سگ ریش یکیه 

خب از ي دختر فوق العاده سرمايه دار و دغدغه هاش برات ميگم  ببين اين دختر كلاااا خيليا دلشون ميخ ...

کلا دوست واقعی وجود نداره مگه برا ما ک وضع مالیمون متوسطه دوست هست؟؟؟

همه دنبال منفعت خودشون هستن

کلا دوست واقعی وجود نداره مگه برا ما ک وضع مالیمون متوسطه دوست هست؟؟؟ همه دنبال منفعت خودشون هستن

نميدونم والا ولي اون بنده خدا دلش خيلي پره استارترم دغدغه اون قشرو ميخواست بدونه وگرنه خوشبختيشون ك گفتن نداره و مشخصه😕