2777
2789
کاربری مرد هستم. از اون موقع از زایمان منم میترسم    

زشته برادرمن

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دارم نصف کارای خونه ی مادرمو انجام میدم نهارو ظرف و تمیز کردن و ....البته منتی نیست و برای دل خودم این کارو میکنم و از خدا خواستم بهم سلامتی بده که بتونم تا آخر عمرم خدمتشونو کنم😃

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

کار خیر گاهی حتی گوش دادن به درد دل مادرو پدرمونه (البته من پدرم فوت شده)اما دیدم که والدین پقدر نیاز به هم صحبتی دارند؛یا کارشون رو راه انداختن..

گاهی هدیه برای بچه هاست 

گاهی شادی آوردن به لب کسیه

گاهی یه مهمونی دادن نه از جهت اینکه طرف نداره میبینی طرف نیاز به جمع بودن داره

گاهی کمک‌کردن به یه افسرده ست

روحیه دادن به یه معتاد برای ترک‌

ووو

کمک هم مالی هم معنوی

من نرگس_کلباسی# رو خیلی دوست دارم‌ و تحسینش میکنم

و غبطه

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
واي الان ك فك ميكنم ميبينم وااقعا برا كسي كاري نكردم🤦🏼‍♀️خدا من و لايق نميدونه حتما😔

عزیزم پیام خصوصیمو ج ندادی😕

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

من یه بار یه لباس نامزدی خریدم واسه یه خانوم که نداشت روز بعد تصادف کردم دماغم شکست😐

شاید بلایی بزرگتر ازتون رفع شده

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
من یه بار یه لباس نامزدی خریدم واسه یه خانوم که نداشت روز بعد تصادف کردم دماغم شکست😐

شاید اگه کمک نمیکردی اتفاق بدتری میافتاد صدقه از بلا حفظ میکنه

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌