2777
2789
عنوان

اعتقاد

140 بازدید | 18 پست

سلام خانومای عزیز,کسی به دعا و سحر و طلسم اعتقاد داره؟بعضی دعا نویسا میگن جن وکیل دارن ,به نظرتون واقعیت داره؟من خودم اعتقاد ندارم ولی دوستم میگه واقعیت داره

تا خدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا خیلیییییییی خطرناکه

اگه خوب بود  دعا نویسا برای خودشون مینوشتن ک محتاجه پوله دعانویسی نشن

اونا خودشون یچیزی میدونن هیچوقت بنامه خودشون دعا نمیگیرن

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

البته که کاراول واخردست خداست ایناشیادن ودروغگو وکسایی هم که کارایی روانجام میدن ازطریق جن که هم به خودشون هم به مراجعه کنندشون اسیب جدی میزنن

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

طبق آیات قرآن  جادو و چشم زخم   وجود داره

ولی راه حلش هم داخل  قرآن ؛  چهار قل و آیت الکرسی  و و ان یکاد و ..

ب دعانویس و ... هیچ اعتقادی ندارم 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اینا رو ول کن... فقط خداااااااا...توکلت و توسلت و ایمانت به خدا باشه فقط....مطمین باش بری پیش دعا نویس اتفاقات بدتری برات میفته کلا زندگیت پر از انرژی منفی میشه....فقط با خدا درد و دل کن و نذر و نیازت رو به درگاه خدا ببر...مگه خدا نعوذ بالله اندازه دعانویس قدرت نداره؟!

واقعیته

دوستم بایه پسری دوست شده پسره یه کم ازش سرد شده قصدش ازدواج بوده ولی یهو سرد شده,امروز رفته دعا نویس که واسش کاری انجام بده,دوستم گفت متوجه شدم که جن وکیل داره..من که خودم میترسم از اینجور چیزا ولی دوستم همش میره پیش دعا نویسا

تا خدا 
دوستم بایه پسری دوست شده پسره یه کم ازش سرد شده قصدش ازدواج بوده ولی یهو سرد شده,امروز رفته دعا نویس ...

ربطی ب جن نداره کارشون بددن دیگ

من خودم گرفتم اصلا مشکلی پیش نیومد به نیتتم رسیدم