2777
2789

این عکسو دیدم دوباره داغ دلم تازه شد،فکر کن مثلا مادرن،اینجوری پاچشونو دادن بالا بچشونو آوردن مدرسه،بعد مدیر و موسس هم دولا میشن براشون😭😭😭😭

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این عکسو دیدم دوباره داغ دلم تازه شد،فکر کن مثلا مادرن،اینجوری پاچشونو دادن بالا بچشونو آوردن مدرسه، ...

خب گلم لباس سلیقه ای دیگه. منم با همین مدل شلوار میخام بپوشم و با کفش اسپرت

خب گلم لباس سلیقه ای دیگه. منم با همین مدل شلوار میخام بپوشم و با کفش اسپرت

وااای نه ،میدونم سلیقه ای،اما نه دیگه تا این حد،مخصوصا مادرا،باید حرمت مادریو حفظ کنن،اصلا خانما کلاهمشون باید ارزش خودشونو حفظ کنن،اینجا متاسفانه ایرانه،جنبه ش نیست،حالا ازبه لحاظ مذهبیش کاری ندارم

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

سلام مریم جون

من دیگه این مانتوهایی که جلو بازن رو دوست ندارم. آخه تازگیا یه کتابی رو خوندم به اسم "نون داغتو نشون گرسنه نده" که یه تعداد پسرای جوون نوشتن که مخاطبشون ما خانوم ها هستیم. و توش میگه که چرا اینقدر باز و راحت میاین بیرون و میگه ما همه که شرایط ازدواج رو نداریم یا یه سری شون ازدواج کردن ولی خب هر خانومی جذابیت خودش رو داره .بعد ما خودمون خانوم ها هم دوست نداریم که چشم شوهرامون دنبال خانومای دیگه باشه .

حتما خدا یه چیزی میدونسته که گفته پوشیده باشیم. حتما به صلاح مونه. وگرنه که بی دلیل نگفته.

به خاطر همین چیزا من تصمیم گرفتم که با حجاب بهتری بیام بیرون. و میخوام از امانتی که خدا بهم داده و اون زیبایمه خوب امانت داری کنم

سلام مریم جون من دیگه این مانتوهایی که جلو بازن رو دوست ندارم. آخه تازگیا یه کتابی رو خوندم به اسم ...

گلم من خودم وقتی مانتو جلو باز میپوشم با روسری های با قواره بزرگ می پوشمشون که جلوی مانتوم که بازه کاملا میفته روش و چیزی معلوم نمیشه

گلم من خودم وقتی مانتو جلو باز میپوشم با روسری های با قواره بزرگ می پوشمشون که جلوی مانتوم که بازه ک ...

خدا رو شكر عزیز دلم. این مهربونیتو میرسونه که خودت حواست هست این یعنی ما آدم ها نسبت به هم مهربونیم و نگران زندگی همدیگه و شاد بودن همدیگه هستیم.

منم دیگه سعی میکنم اونطوری که خدا خوشحال میشه با دیدنم بیام بیرون