2777
2789
عنوان

اونایی ک میگن بجای حیونا به ادما کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 26 پست
باشه.مطمعن باش من ب انسان کمک میکنم

دقیقا منم همیطور نمیگم حیوان ارزش خواسی نداره ولی همین که اذیتشون نکنیم بنظر من خیلی کاره  حیوان کسی نداره که نگرانش باشه یا یه خانواده اسیر بشه ولی یه انسان چندین خانواده بهش وابسته هستن منم باشم اول به انسان کمک میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم باید به انسان ها کمک کرد هم حیوان ها 

حالا بعضی ها کمک که نمیکنن هیچ تازه حیوان ازاریم میکنن اینا از حیوان هم خیلی کمترن 😓

واقعا نمیفهمم چرا بعضی ها با کمک به موجودات دیگه مخالفن یکم مهربون تر باشیم 

انسانم—آرزوست#  

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...
نمیدونم   من تو شبکه جم  دیدم هر روز روزی  چند بار می زاره   سر سفره بودم دیدم ...

خداروشکر ماهوارمون قطع فیلمو گذاشتن کہ پیداش کنن؟پیداش کردن؟باید کل بدنشو تیکہ تیکہ کنے زجرکش شع

уσυя єуєѕ αяє α ρяσσf тнαт нєανєи єאָιѕтѕ🖤
دقیقا منم همیطور نمیگم حیوان ارزش خواسی نداره ولی همین که اذیتشون نکنیم بنظر من خیلی کاره  حیوا ...

دقیقا گلم😘😘تا وقتی این همه انسان گرسنه و یتیم هست چرا برای ی حیوون هزینه کنم؟از حیوان ازاریم متنفرم و مخالف ازارشونم هستم

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
خداروشکر ماهوارمون قطع فیلمو گذاشتن کہ پیداش کنن؟پیداش کردن؟باید کل بدنشو تیکہ تیکہ کنے زجرکش شع

نمیدونم فقط دوس دارم  خودشم همون درد رو بکشه همین

یه مرتیکه هم با یه شتر فیلم گرفته بعدش همون شترو سلاخی کرده و عکسشو گذاشته  .

یکی ام بچشو ... 😔

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من هم واقعا حالم بد شد !  اتفاقا به شوهرم گفتم باید بگیری ببندیش به صندلی و گوشاشو ببری ...

من دیشب دیدم که ایکاش نمیدیدم تا صبح اشک میریختم امیدوارم قصاصش کنن اشغال رو امروزگفتن دستگیرشده

غریب فی بلادی /💖 چنگال 71/💖
دقیقا گلم😘😘تا وقتی این همه انسان گرسنه و یتیم هست چرا برای ی حیوون هزینه کنم؟از حیوان ازاریم متنفر ...

ادما برن کار کنن نمیتون؟؟؟

اینهمه حیون بیچاره که کلی بهشون اسیب رسیده من ترجیح میدم به اونا کمک کنم

زندگي هيچكسي به شماها ربط ندارع سرتون از زندگي هم بكشيد بيرون                                                    خداوند   سر را افريد يا روي گردن باشد نه در زندگي ديگران:)
نمیدونم فقط دوس دارم  خودشم همون درد رو بکشه همین یه مرتیکه هم با یه شتر فیلم گرفته بعدش همون ...

بچش؟؟؟مگہ میشہ چقد بے رحم پیداع میشہ

уσυя єуєѕ αяє α ρяσσf тнαт нєανєи єאָιѕтѕ🖤
ادما برن کار کنن نمیتون؟؟؟ اینهمه حیون بیچاره که کلی بهشون اسیب رسیده من ترجیح میدم به اونا کمک کنم

حیوون بدون دخالت انسانم با طبیعت و غریزه خودش میتونه از پس خودش بر بیاد.نظرت درمورد این همه بچه یتیم ک نون برا خوردن ندارن چیه؟

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸