2789
اخه کله پاچه رو ما مثل ابگوشت درست می کنیم واسه همین لوبیا سفید. می ریزیم حالا الان من لوبیا چیتی نر ...

نه عزیزدلم کله پاچه خودش سنگین حبوبات لازم نداره که نریزی بهتره ساده درستش کن خوشمزه ست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخه کله پاچه رو ما مثل ابگوشت درست می کنیم واسه همین لوبیا سفید. می ریزیم حالا الان من لوبیا چیتی نر ...

نه فقط نخود بریز پس.ما تو کله پاچمون فقط سیر و پیاز می ریزیم و تو آبگوشتم لوبیا سفید نباشه فقط نخود میریزیم

اول سعه بار بجوشون اب کله رو بریز دور بعد اب پر کن نخود پیاز سیر حسابی فلفل نمک خیلی کم زردچوبه بزن مزش و با دنیا عوض نمیکنی اولین باره تو عمرم میشنوم لوبیا میریزن.ترجیحا نخودتم قبلا تو زودپز پخته شده باشه

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
تو بشین لواشکاتو بخور😠😡

امروز رسید

ادرس سرکارشوهرمو داده بودم شوهرم پیام داد رسیده  امشب میخورم😜😜😜😜😜😜😁😁😁

پدرها حرف های نامفهومی میزنن،سپس روزگار آن را برایمان توضیح می دهد

رب هم میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟🤤🤤

پدرها حرف های نامفهومی میزنن،سپس روزگار آن را برایمان توضیح می دهد

اول سعه بار بجوشون اب کله رو بریز دور بعد اب پر کن نخود پیاز سیر حسابی فلفل نمک خیلی کم زردچوبه بزن ...

بعد سه بار دیگه چیزیش نمیمونه که همه چربیش میره

خانم علی آقا هستم....                                         تمام دنیارا گشته ام...کنار تو اما...دنیای دیگریست...