2777
2789
عنوان

واقعا متاسف شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 69 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چون آدم حسابمون نمیکنن(ما گوسفندیم)بهتون برنخوره چون جیبهاشون درازه و گشاااد و پر نشدنی و چون و چون ...

واقعاهم گوسفندیم

چهارمین کشور از نظر منابع طبیعی هستیم.باید کشورای دیگه حسرت مارو بخورن.اون وقت😔از گوسفند بدتریم

وقتی به سعدی؛حافظ؛مولانا توهین میشود.
[QUOTE=105929307]عزیززززم بله خیلی هم خوشمزست  با سبزی خوردن حرف نداره  😊 زابلی ها خیلی ص ...

دقیقا ....درست میشه 

با وجود مهربونایی چون شما و دیگران درست میشه

حداقل مقطعی درست میشه جسارت نباشه یک خصلت بدی که پولدار ها دارن البته بعضی هاشون اهل سخاوت نیستن 🌹🌹🌹

خدا هست.
واقعاهم گوسفندیم چهارمین کشور از نظر منابع طبیعی هستیم.باید کشورای دیگه حسرت مارو بخورن.اون وقت😔از ...

دوستم نذاریم بترکه شاید کسی ببینه و بتونه کاری انجام بده

امیدت به خدا باشه
واقعاهم گوسفندیم چهارمین کشور از نظر منابع طبیعی هستیم.باید کشورای دیگه حسرت مارو بخورن.اون وقت😔از ...

بی ادبیه ولی ما در مقام و ردیف آخر هرم هستیم 

دقیقا گوسفندیم🌹 دیگه نمیشه زیاد گشاده گویی کرد

خدا هست.
دقیقا ....درست میشه  با وجود مهربونایی چون شما و دیگران درست میشه حداقل مقطعی درست میشه جسارت ...

نه من خودم از خیلی کیا که وضعشون خوبه کمک ریافت کردم و رسوندم به این عزیزان اینجوری نگیم مردم ما قلباشون هنوز مهربونه

امیدت به خدا باشه

تو روستاهای حوزه ی چابهار بعضی از بچه ها اصلا شناسنامه ندارن😢😢

خبرنگاری رفته بود گزارششو خوندم گفت بچه ها اومدن کنارم گفتن اقا فلانی شناسنامه نداره نمی تونه یارنه بگیره😔😔

وضعیتشون افتضاحه طوری که نمی تونن خودشونو نجات بدن

دختر بچه ای که رفته بود کنار رودخونه تمساح بهش حمله میکنه یه دستشو از دست میده طفلی😢😢

خیلی غم انگیزه 

⚘خدایا شکرت❣
تو روستاهای حوزه ی چابهار بعضی از بچه ها اصلا شناسنامه ندارن😢😢 خبرنگاری رفته بود گزارششو خوندم گف ...

بله متاسفانه تو زابل و چابهار خود شهرها نه روستاها بی شناسنامه زیاده

امیدت به خدا باشه
سیستان بلوچستان واقعا محرومه اما چیزی ک من اونجا دیدم زاد و ولد زیاد هست نون شب ندارن اما تند تند بچ ...

بله موافقم شغل و پول و خونه و نون شب ندارن اما بچه جفت جفت میارن متاسفانه

امیدت به خدا باشه