2777
2789
عنوان

چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 23 پست
خوب تو پریودیهات نامنظم بوده ولی مال من منظمه

فکر میکردم‌منظمه یه کم لکه بینی قبلش داشتم که انگار پروژسترونم تنظیم نبود هیچ علائم دیگه ای هم نداشت . دوفاستون رو همون اول به خیلیا میدن. من تازه بعد ۸ ماه رفتم دکتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببند دیگه اه. چقد فک میزنی.یکم ببند بیشتر از مغزت کار بکش شاید فرجی گشایشی چیزی در کارت شد@ayandehsh ...

شیاف کپسول آتش نشانی جواب نداد روت؟من فک میزنم یا تو که از ظهر هنوز از سوزش آروم نگرفتی و دهن واموندتو نمیبندی؟دیگه جوابتم نمیدم که جونت بالا بیاد در حدی نیستی باهات بحث کنم دیگه هر چی هم گفتی خودتی خانوادت و زنده مرده هات و تموم آبا اجداد و نسل قدیم و آیندت هر گوهی خوردی آینه آینه🙌🙌🙌کاسه گدایی پماد دستت گرفتی التماس میکنی جوابتو بدم🤣خانپادگی پدر مادر خواعر برادر هرزه این شل مغزیتون ژنتیکیه هر چی هم بگی خودتی و شجره نامت پس ببند دیگه بمیری هم جوابتو ندیدم خالا هی جر بده خودتو اینقدر هم از صفات خانوادت تعریف نکن زشته خوکای طویله عن خوار بازم هر چی بگی آینه🙌

💞🌺

ببند دیگه اه. چقد فک میزنی.یکم ببند بیشتر از مغزت کار بکش شاید فرجی گشایشی چیزی در کارت شد@ayandehsh ...

حلالت نمیکنم که من کاریت نداشتم اومدی به خانوادم توهین کردی با این که میدیدی حالم هم بده اول خودت شروع کردی

💞🌺