2777
2789
ببینم پشه هاتونو😮

شاهین صداش میکنیم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اینم گوگول پسر من عشق منه. دم نداره پشتش گرده. هوش و فهمش اندازه سگه. قدشم کلا 30 سانته. اسمش هرکول& ...

اینقدر دوست دارم  با انگشت بزنم تو سرش چ زلی زده ب دوربین کثیف واری تدارن؟

کاربریم 3 ساله شد😍 الکیییی لغو شدم خدایاااااامرسی بخاطر سوپرایز قشنگت 😍💟🙇
اینم گوگول پسر من عشق منه. دم نداره پشتش گرده. هوش و فهمش اندازه سگه. قدشم کلا 30 سانته. اسمش هرکول& ...

واای منم خرگوش دلم😍😍😍اندازه پسرته

چرا همه چی اینقدر تغیر کرده  امروز یه بیسکویت مادر خوردم مزه ی عمه میداد  
به رد پوینت خودت بخند 😒

به اسمش خندیدم،وگرنه به پشه شما جسارت نکردم اصلا من کی باشم که به والاحضرت جسارت کرده باشم با اون اسم با ابهتش😂

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
چه خوشمل😂😂😂😂😂😂😂

تربیت شده اس 

هرکی طرفم بیاد ، زخمیش میکنه

تا چهارم دبستان هم درس خونده 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

به اسمش خندیدم،وگرنه به پشه شما جسارت نکردم اصلا من کی باشم که به والاحضرت جسارت کرده باشم با اون اس ...

اسمش بالابانِ 

ولی خب واسه اینکه چشم نخوره تو جمع غریبه ها شاهین صداش میکنیم

تربیت شده اس  هرکی طرفم بیاد ، زخمیش میکنه تا چهارم دبستان هم درس خونده

اها ادامه هم میده درسشو شناسنامه هم داره؟

چرا همه چی اینقدر تغیر کرده  امروز یه بیسکویت مادر خوردم مزه ی عمه میداد  
اها ادامه هم میده درسشو شناسنامه هم داره؟

پاسپورت و میکروچیپ و سه تا جایزه نوبل صلح جهانی و هفت هشت تا دکترای بین المللی داره 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز