2777
2789
زمان ما مشکی ساده بود. با شلوار لی آبی روشن و کتونی و  مقنعه مشکی. همه همین بودیم 😂   ...

واقعااااا😂.حالا من ک ابروهامو مامانم شمرده بود ولیییی الان تیپم اینطویاو ازاد.راااحت شدم از دس مامانم😩

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣 مانتوم همین شکلیه . سبزه  لجنیه.  جورابم ساق بلنده خوب . ولی همه عاشق مانتون . تو ...

ایجون دلمممممم

قربون مانتوی سبز لجنی خوشگلت خواهری

گریه نکن این ایموجی اشکا چیه زدی.😘😘😘😘😘

واقعااااا😂.حالا من ک ابروهامو مامانم شمرده بود ولیییی الان تیپم اینطویاو ازاد.راااحت شدم از دس ماما ...

نه من دبیرستان برداشتم ابروهام. ی خواهر بزرگ داشتم که جاده صاف کن بود 😂😂😂😂 اون طفلی با سیبیل رفت دانشگاه. بعد مامانم سر من اپدیت شد

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
نه من دبیرستان برداشتم ابروهام. ی خواهر بزرگ داشتم که جاده صاف کن بود 😂😂😂😂 اون طفلی با سیبیل رفت ...

عین من ک همین پریروز سر خواهرم رنگ ریخت مامانم بااا دسای خودشاااااا.حالا من😖😖😖😖

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
ایجون دلمممممم قربون مانتوی سبز لجنی خوشگلت خواهری گریه نکن این ایموجی اشکا چیه زدی.😘😘😘😘😘

🤣🤣🤣 الکی مثلا خیلی دلم گرفته از کامنتت .

ولی ناموسا کلی خندیدم .🤣🤣 خیلی rendi

عین من ک همین پریروز سر خواهرم رنگ ریخت مامانم بااا دسای خودشاااااا.حالا من😖😖😖😖

😂😂😋 مامانم موهای من رنگ میکرد خواهرم حرص میخورد. مامانم میگفت وا قدر حسودی تو 😂😂البته سال ۹۲ درسم تموم شد رنگ کردم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
بله گلم هم ميدونم هم كار ميكنم هم رشتمه

چه خوب میشه لطف کنید درخواست دوستی بدید نقاشی رنگ روغن دارم کار میکنم روی بوم الان موندم اگه بشه یکم کمکم کنید 

استارتر ببخشید

من کاربر قدیمی ام (از این جمله موهای تنم سیخ میشه 😖)کارم به جایی رسیده خودم واسه خودم درخواست دوستی میدم ولی نمیشه 😓❤😞