2777
2789
عنوان

خیلی خواهرمو دوست دارم ولی 😩😩😩

1265 بازدید | 42 پست

بچه ها بابای من اول ی زن بزرگ تر از خودش رو میگیره  بعد یه مدت ک عقد بودن این خانم رو بخاطر اینک به گفته خودش مسخره ش میکرده خانمه ازش جدا میشه طلاق نه... 

بچه ها من معنی اسم پروفایلمو نمیدونستم یهو اینو گذاشتم الانم نمیشه عوض کنم لطفا نپرسید 

بعد با مامان من آشنا میشه و عاشق هم میشن بابام باهاش ازدواج میکنه و من بدنیا میام بعد از 3 ماه بدنیا اومدن من مامانم فوت میشه 

بچه ها من معنی اسم پروفایلمو نمیدونستم یهو اینو گذاشتم الانم نمیشه عوض کنم لطفا نپرسید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خار-پست-اول#  

عزیزی میگفت جای گیاهِ بامبو را که عوض کنی دیگر رشد نمیکند؛پژمرده میشود.میدانی چرا؟ چون ریشه اش را همانجا، جا میگذارد...دلِ آدمیزاد که دیگر کمتر از گیاه نیست جانم...گاهی ریشه اش جا میماند در دلی؛لبخندی؛ بوسه ای...

بعد اون خانم اولی ک خانواده ش میفهمن مادر من مرده اونو میارن خونه پدر بزرگ و میگن این عروس شما و اینک اونم حامله میشه به ی دختر ولی بابای من باهاش کنار نمیاد و میزاره میره خانمه هم دخترش رو بر میداره میره خونه باباش... 

بعد عمه هام مادر بزرگم میرن سر ميزنن چند ماه یبار زن عممو فوحش میده اینام دیگ نمیرن و منو بزرگ میکنن 

خیلی ناز از من 3 سال کوچیک تره درست ده روز بعد از من شوهرش دادن ولی اون دیگ محل نداد منو 

بعد منو خر کردن ک به بابام بگم بیاد رضایت بده شوهر کنه ک بنده خدا دوباره اومد اونم بعد 15 سال اصلا تاحالا ندیده بودتش