2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نفری یه صلوات بفرستین اسی از این کفشا بخره 📿

من ۵تا ،بچه ها ختم برداریم   

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
انشاالله ک میخری  یه روز خووووب میاد ک تو تو کف هیچی نمونی    یه روز خوب میاد ..

ایول😂😂😂😂😂

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵

عقده کفش خزیدن داری اخی بیچاره،، بیا برات بخرم که عکس نتی نزاری سمت راست عکس رو دقت نکردی، اره؟ چتونه واقعا 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
نه گلم چرا ناراحت بشم اگ ناراحت میشدم کلا تاپیکنو قفل میکردم منتظرم ببینم دوستان چی میگن اخه لطفشون ...

چرا کاراگاه بازی درمیارین بسه دیگه 

بابا ی عکسی رو تو نت دیده سفارش داده 

ولی استارتر کار بدی کردی گفتی عکس پاهامو خط زدم خو از اول میگفتی عین همینو سفارش دادم 

دوستان بیخیال دیگه

نه گلم چرا ناراحت بشم اگ ناراحت میشدم کلا تاپیکنو قفل میکردم منتظرم ببینم دوستان چی میگن اخه لطفشون ...

اصلا حوصله مچ گیری نداشتم.ولی اول تاپیک گفتی ببخشید پای لختم رو خط زدم ولی الان میگی که کتونی دستت نرسیده اگه نتی خریده باشی پس هنوز نپوشیدی پس اون پای کیه؟

واقعا چرا اخه؟؟؟؟؟هر كسي به طريقي داره رنج ميبره😂😂

😂😂😂رفته رفته اختلال های روانی داره متنوع تر میشه اینم یه نوعشه😐😐😕😕😕

ی روز پسره تو خونه تنها بود رفت حموم به هوا اینکه کسی خونه نیست لخت از حموم امد بیرون حوله رو برداره که دید خواهرش تو اشپزخونه هست!حوله رو بیخیال شد و سریع دوید تو اتاق خواب و درو بست.طفلی خجالت میکشید.دولا شد و از سوراخ در دید که خواهرش داره میاد سمت اتاق!سریع برگشت که درو وا قفل کنه که دید دوستای خواهرش تو اتاقن😱🙈😱🤣🤣هیتلر گفت:مردها 6 ساعت میخوابند.زنها 7 ساعت میخوابند.احمق ها 8 ساعت میخوابند.شکر خدا که درباره اونایی که 12 ساعت میخوابن چیزی نگفته☺️😎⚫برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافیست✌👌💕تفاوت مادر زيرك و مادر عادي👩مادر زیرک نمیگه ندو سرت میخوره به میز، یه پتو میندازه رو میز خیالش راحت بشه👩مادر زیرک نمیگه از پله بالا نرو میفتی، کنار فرزندش میشه میذاره انقدر بالا پایین بره تا انرژیش تخلیه بشه👩مادر زیرک نمیگه دست نزن خراب میشه، بلکه همون لحظه با هیجان یه پیشنهاد عالی دیگه میده تا جایگزین این بشه👩مادر زیرک نمیگه تا درساتو نخوندی از تلویزیون خبری نیست، میگه کی درساتو تموم میکنی برات یه فیلم جدید گرفتمفقط کافیه کمی خلاق باشیم تا شبها سرمان از لجبازی بچه ها سوت نکشد و بخاطر داد زدن ها و تنبیه ها عذاب وجدان نداشته باشیم.🙂چیه خو امضای طولانی دوس دارم😍😅😄😁😂🤣😐