2777
2789
کلاس یا دوره ای گذروندین؟

کلاسه خاصی داره

ولی نیازی نیست ، شما فقط ذهنتو ازاد کن

ب اون چیزی ک مدنظرته فکر کن ، هی برای خودت بنویس درخواستتو

میرسی بهش

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

✳️ تجربه و تغییر مثبت در زندگی 🌹

#قانون_جذب

سلام من یه قانون جذبی هستم

چندتا تمرین اصلی داریم 👇

۱- تمرین شکر گزاری که بخش عام داره روزی ۱۰ موهبت مینویسی و در انتهای هر کدوم ۳ مرتبه می نویسی خدایا شکرت

مثال خدایا بابت سلامت جسمم شکر خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

یا خدایا بایت رابطه عالی و عاشقانه ام با عشق زندگیم شکر خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

و هر روز تمرین خاص خودش رو هم داره مثلا روز سوم از سه نفر که کمکت کردن بابت ۵ ویژگی خوبشون مثل صبر تشکر کنی

مثل عشقم از تو بابت صبوری هایت متشکرم 

۲- صندوق توکل

هر روز برای خدا نامه مینویسی تا ۴۰ روز و آخر نامه جوری از خدا تشکر میکنی که انگار به اون چیزی که میخواستی رسیدی

مثال 

خدایا من عاشقتم و مطمئنم عاشقمی 

من دوست دارم ازدواج کنم و با مردی با ایمان و با اخلاق و مهربان ( ویژگی هایی که دوست داری) 

خدایا تو را عهده دار ازدواجم میکنم و همه چیز رو به تو میسپارم

خدایا شکرت بابت ازدواج فوق العاده ای که دارم و کنار همسرم آرامش دارم خدایا شکرت خدایا شکرت خدایاشکرت

اگه پسندید و استفاده شد در پیام بعدی ادامشو توضیح میدم

من با قانون جذب 

جذب پول 

جذب عشق زندگیم❤( طوری بود که اصلا به من فکرم نمی کرد اما الان میگه بدون تو آرامش ندارم)

جذب سلامتی داشتم( معده درد شدید که با چند دوره درمان کامل خوب نشده بود)

من ۲۳ ساله اصفهان

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه منظورتون از قانون جذب اینه  که 

به هر چیزی که فکر کنید کائنات عالم دست به دست هم میدن تا بهش برسی 

از نظر دین ما غلطه چون بر مبنای خود محوری میشه و خواست واراده پروردگار رو نادیده میگیریم 

حالا اگه کسی هم تجربه بدست آوردن چیزی رو از این طریق داشته 

خواست خدا بوده

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
میشه برای کس دیگه هم چیزی خواست؟

همیشه ب خدا نامه بنویس

اوله نامه صلوات بنویس

بنویس خدایا سلام ، خدایا ازت درخواست میکنم ب شیوه# ای عالی#  درپرتو عنایت الهی ....(تو نقطه چین درخواستتو برای هرکی میخای بنویس)

خدایا برای اجابت دعاهایم سپاسگزارم

اخرشم صلوات بنویس

این شیوه ی نامه نوشتن ب خداست

چ خوب بیشتر توضیح میدین؟ 

مثلا یه ساعت مچی دیدم خیلی خوشم میومد.اسپرت بود و صفحه بزرگ.عکسشو چسبوندم تو دفترم.همش نگاش میکردم و با دیدنش کلی انرژی میگرفتم انگار دارمش.واسه تولدم خواهرم برام خریدش!انگار رو ابرا بودم

من همین یه دونه ام!
مثلا یه ساعت مچی دیدم خیلی خوشم میومد.اسپرت بود و صفحه بزرگ.عکسشو چسبوندم تو دفترم.همش نگاش میکردم و ...

منم کسیو ک از بچگی دوسش داشتم بدون اینکه کسی بودنه و فقط تو دل خودم بود خواهرش اومد خواستگاریم بعد دیگه مطمتن بودم ک دیگه همون جفت الهیمم هست و با هم میمونیم ولی بعد از چند ماه آشنایی یهو بدون دلیل کات شد

سلام 

برا خودم دقت نکردم که اتفاق میفته یا نه 

اما یه مورد هست که میگم 

حتما مفیده 

هر ماه از حقوق ما مبلغی برا بیمه تکمیلی کم میکنن.یه همکار داریم اومد گفت به جای اینکه این پول رو بدم میزارم کنار و پس انداز میکنم که اگه یه روزی برای بچه م بیماری پیش اومد از اون پول خرج. کنم و اگه نیومد که پول مونده و خرج شرکت بیمه نشده 

اون اینجوری فکر بیماری رو به کائنات فرستاد و باعث شد بیماری رو جذب کنه. اونم برا بچه خودش. چون به بیماری سختی گرفت که مجبور شد از خیلی ها کمک مالی بگیره. ولی اگه بیمه رو قطع نکرده بود مجبور نبود هم دغدغه مالی داشته باشه هم دغدغه بیماری بچه شو

دوستانی که پست گذاشتن راه و روشش رو گفتن 

تمرین کنین 

انشالله که جواب میگیرین 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

@turk_asana

@الی_بلا

@دلبررر

@nafasam1370

@مهرپاکان

بیاین بگین نظرتون رو

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

@شابلون  

@پلنگ_صورتی2  

@همون_همیشگی

بیاین نظر بدین 

واقعیتش تا حالا به صورت جدی برام نبوده 

ولی چند موردی بوده به هر چی فکر کردم همون شده 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

هیچ تجربه ای ندام ازش فقط با چشام جذب میکنم 😂😂😂

منم با چالام 😂😂😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......