2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نه اصلااااااااااااااااااااا  اخرشم ازدواج کردم از لج اون 😭😭😭😭😭 خاوک تازه گندش در اومده ا ...

وای من انقدر از این لحظه میترسم اینکه بعد اینکه کار از کار گذشت بفهمم دوسم داشته

خیابان پر است از آدم هایی که عطر تو را زده اند اما بوی تو را نمی دهند...🍃
اسکل کردیا خب بزن رو اسم کاربریش اطلاعاتش میاد بالا دیگه عاغا جواب مردای بی خاصیت سایتو ندین همشو ...

لاییییییک

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
اسکل کردیا خب بزن رو اسم کاربریش اطلاعاتش میاد بالا دیگه عاغا جواب مردای بی خاصیت سایتو ندین همشو ...

دررفت😂😂😂

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
ن هستم  یمک کار ریخت سرم    

مرد نینی سایت وکار؟🙂

[QUOTE=105815753]لاییییییک[/QUOTE

بدبختن الاغا

تو این وضع جامعه این همه دختر خراب تو خیابون ریخته

میان اینجا مزاحم زن متاهل شن باهاش حرف بزنن که جی بهشون برسه

بیچاره کسیکه همسر این بدبختا شه

خاااک بر سر ادم مزاحم نهههه حیف خاک

I am a queen because I have a cute mad king
رح اشکال دارع

غلط تایپی زیاد داری دادا

دقت کن