2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اصلااااااااااااااااااااا  اخرشم ازدواج کردم از لج اون 😭😭😭😭😭 خاوک تازه گندش در اومده ا ...

وای من انقدر از این لحظه میترسم اینکه بعد اینکه کار از کار گذشت بفهمم دوسم داشته

خیابان پر است از آدم هایی که عطر تو را زده اند اما بوی تو را نمی دهند...🍃
اسکل کردیا خب بزن رو اسم کاربریش اطلاعاتش میاد بالا دیگه عاغا جواب مردای بی خاصیت سایتو ندین همشو ...

لاییییییک

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
اسکل کردیا خب بزن رو اسم کاربریش اطلاعاتش میاد بالا دیگه عاغا جواب مردای بی خاصیت سایتو ندین همشو ...

دررفت😂😂😂

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
ن هستم  یمک کار ریخت سرم    

مرد نینی سایت وکار؟🙂

[QUOTE=105815753]لاییییییک[/QUOTE

بدبختن الاغا

تو این وضع جامعه این همه دختر خراب تو خیابون ریخته

میان اینجا مزاحم زن متاهل شن باهاش حرف بزنن که جی بهشون برسه

بیچاره کسیکه همسر این بدبختا شه

خاااک بر سر ادم مزاحم نهههه حیف خاک

I am a queen because I have a cute mad king
رح اشکال دارع

غلط تایپی زیاد داری دادا

دقت کن