من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
اخه کسی که سینه هاش شلو آویزونه که دیگه جمع نمیشه..... منو و خواهرم با هم پیش دکتر داریوش نادری لیفت سینه انجام دادیم... قبلش باشگاه اینا هم میرفتیم ولی اصن تاثیر نداشت.
عزیزم مشکل منم بود رفتم باشگاه فایده نداشت اصلا و تعریف دکتر راضیه جعفری رو شنیدم که فوق تخصص جراحی زیبایی هستن برای لیفت سینه رفتم پیش شون خیلی عالی و با حوصله راهنمایی کردن و گفتن فعلا تا بارداری و زایمان صبر کنم و قرار شد بعدش برم پیش شون
دوستم پیشش لیفت سینه انجام دادهم خیلی راضی بودگرد و مثل پروتز عمل کرده بودانگار که پروتز گذاشته بود ولی پروتز نبود