2777
2789
عنوان

جفت خلفی

| مشاهده متن کامل بحث + 13791 بازدید | 43 پست
شما سونو رفتی؟

بله ۲ بار

یه بار ۶ هفته و ۱ روز که هماتوم دیده شد

یه بارم ۲ روز پیش دکتر تو مطب سونو کرد که ببینه هماتوم جذب شده یا نه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ۲ بار یه بار ۶ هفته و ۱ روز که هماتوم دیده شد یه بارم ۲ روز پیش دکتر تو مطب سونو کرد که ببینه ...

۶ هفته واژینال بود؟هماتوم چیه؟راستش منم فردا ۷ هفته پر میشه ده روز پیش لکه قهوه ای دیدم دکتر شیاف داد ولی نزدم چون از سلامت جنین مطمئن نبودم تا فردا برم سونو ببینم چی میشه

عه جرا داستانه؟مگه بده قدامی؟

نه مشکلی نداره

من دوقلو داشتم. جفتم قدامی بود

یعنی جلوی شکم هست...فقط باید مراقب باشی ضربه ای به شکم نخوره.

وگرنه همه نوع جفت نرمال و عادی هست و به مدل رحم هرکس بستگی داره.

جفت فوندال یعنی جفت بالای رحم هست و بچه زیر جفت قرار گرفته.

یک حالت دیگه هم هست که جفت پایین رحم قرارگرفته و بچه روی جفت قرار گرفته.

همشون طبیعی و نرمال هستن

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
۶ هفته واژینال بود؟هماتوم چیه؟راستش منم فردا ۷ هفته پر میشه ده روز پیش لکه قهوه ای دیدم دکتر شیاف دا ...

شیاف بزن

بچه رو نگه میداره و از سقط جلوگیری میکنه

اگه بچه ای هم نباشه شیاف ضرر نداره برای بدنت...چون پروژسترون هست و بدن خانوما پروژسترون براش خوبه.

هماتوم یعنی لخته خون پشت جفت جنین که با استراحت بعد از چند هفته جذب میشه و ازبین میره و مشکلی نیست.

آهان من ۷ هفته و ۲ روزم تو سونو چیزی نگفت درسته که میگن قلب جنین زود تشکیل بشه دختره؟

جنسیت بچه ربطی به زمان تشکیل قلب نداره

من 6 هفته و 4 روز رفتم سونو ببینم جنینی هست یا نه

دیدم دوتا جنین دارم و قلب هردو هم تشکیل شده ، صدای ضربان قلبشون رو برام پخش کرد     

انشاالله خدا نصیب همه کنه، خیلی لذت بخش بود

دخترام الان دوسال و چهارماهشونه 

از من شش هفته یک روز قلب تشکیل شده بود و۱۵هفته گفت پسره

برا منم ۶ هفته و دوروز تشکیل شده بود

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
اگه سزارین باشه که سخت نیست ولی طبیعی بخاطر جلو بودن جفت مشکل که این معمولا باعث سزارین طرف میشه بر ...

وای من اصلا سزارین دوس ندارم😢

با پشتکار حتما میتونم به هدفم برسم  قد۱۷۲     وزن اولیه۷۳😣وزن فعلی ۷۱.۵۰۰🙄وزن هدف ۶۳💙
وای من اصلا سزارین دوس ندارم😢

وای خوش بحالت

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

تشخیص جنسیت جنين ۱۲ هفته با ۸۰ درصد تشخیص و با کمترین هزینه 🤰👼

فقط با ارسال عکس سونوگرافی NT

جنسیت ثمر عشق خود را بدانيد😍❤nini_shenas

#تشخیص #تعین_جنسیت#دختر#پسر#

زایمان#بهترین#  ممنون میشم پیج اینستام فالوکنید نظرات مامانها رو ببنید

nini_shenas