2777
2789
عنوان

وقتی قهرید

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 25 پست

خو قهر میکنی غذا چرا نمیزاری اونم لج میکنه خرجی نمیزاره..قهر جای خود وظایفم جای خود بچه این مگه...بچت چی میخوره پس

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خوب نیست وقتی قهرین غذا رزست نکنی 

تمام کارهای خونه رو انجام بده ولی باهاش سرسنگین باش 

این کار عواقب بدی داره 

همه چی زو بدتر میکنه 

هرچیزی باید همون موقع که ذوقشو داری اتفاق بیفته.. بعدش دیگه بی فایده س

اصلا خرجی گذاشتن رو درک نمیکنم. زن و شوهر که دیگه نباید تو و منی داشته باشن. ما همه پولامون می‌ره تو یه حساب مشترک که ۲تا عابر بانک داره. یکیش دست شوهرمه و یکیش دست خودم. هر وقت هر چی خواستیم بخریم با اون پول می‌خریم و هیچ وقت نه شوهرم بهم خرجی داده و نه برا پول خرج کرده بازخواستم کرده

خو قهر میکنی غذا چرا نمیزاری اونم لج میکنه خرجی نمیزاره..قهر جای خود وظایفم جای خود بچه این مگه...بچ ...

تو دعوا حرفای خیلی سختی بهم زد ازش متنفرم 

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉

وقتی قهر میکنی اشپرگزی کن چرا ی خودت سختی میدی بعدم شوهرت گناه داره خسته از سرکار میاد. ما قهر میکنیم غذا میخوریم پیش هم میخوابیم حرفم ک میزنیم. فقط موقع تی وی دیدن اون رو زمین دراز میکشه من رو مبل میشینم 😁😁 اگه آشتی باشیم منم کنارش دراز میکشم

قهر؟ وقتی قراره دوباره حرف بزنید چرا قهر؟ وقتی ا حرف زدن مشکلات میتونه حل بشه را قهر؟ یکمی سرسنگین باشید نه اینکه غذا درست نکنید. خرجی نزاشتن ایشون نتیجه غذا درست نکردن شماست

قهر؟ وقتی قراره دوباره حرف بزنید چرا قهر؟ وقتی ا حرف زدن مشکلات میتونه حل بشه را قهر؟ یکمی سرسنگین ب ...

الان دلم میخواد زنگ بزنم  دعوا کنم چرا چیزا رو نخریدی 

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉
الان دلم میخواد زنگ بزنم  دعوا کنم چرا چیزا رو نخریدی

شما فقط حق رو به خودتون میدید. اینکه شما غذا درست نکردید کار درستی بوده؟ ایشون هم میتونست دادو بیداد کنه چرا غذا درست نکردید.

زندگیتون حیفه. قدر خوبی ها هم رو  بدونید. خیلی چیزا ارزش ناراحت شدن و ناراحتی درست کردن رو نداره.

البته من از رندگی شما چیزی نمیدونم و قضاوت نمیکنم.

با این کارا وقهر کردنا باعث طلاق عاطفی بین زن وشوهرمیشه ک مخرب ترازطلاق محضریه...مخرب اول واسه بچه ات بعد خودت وشوهرت ....تودعوا سعی کنید کشش ندید چون بلاخره باهم آشتی میکنید ولی کدورت ها شدت میگیره

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖

تو قهرای کوتاه مدت اره خرید خونه میکرد ،کارتاشم دست خودم بود چنتاش،ولی یه دعوای خیلی بدی داشتیم که من قهر کردم ول کردم رفتم اونم همه کارتاش که دست من بود سوزوند یه قرونم بهم نمیداد میخواست با این روش برگردم😒😒