وقتی ببینید جاریهاتون دوتایی دست به یکی کردن علیهتون چه برخوردی میکنید؟جالبه این دو تا یه مدت اینقدر با هم بد شده بودن که نگو اما حالا آشتی کردن حالا مدام همو دعوت میکنن به ما هم تعارف میکنن که بیاید اما من خودمو کشیدم کنار اما یه کم حرصم میگیره گاهی به نظرتون رفتاردرست من باید این وسط چی باشه؟؟؟؟
البته من چهار تا جاری دارم که این دوتا همیشه با هم مشکل دارن حالا هم که با هم خوبن شورشو در میارن
عین جاریای من.دوتاشون یکی دوسال پیش چنان دعوایی کردن که نگو چه توهین های تو کوچه بهم کردن که ادم فکر میکنه خجالت میکشه الان شده عین خواهر اب از وسطشون نمیگذره خدا عاقبتشونو به خیر کنه
یه کم میترسم از یکی شون که یه زمانی پیشش درد دل کردم بشینه به اون یکی گه
مطمئن باش میگه همون بلایی که سر من آورد اومد گفت این در مورد تو اینو میگه اونو میگه منم گفتم حالا خودش کی هست حالا رفته حرف منم به اون زده و خبرش بهم رسیده.
یکیشون که به قدری آنورکتال و حسود هست که نگو یعنی میترسم هر چی قبلا شنیده بزاره کف دست اون یکی
آنورکتال؟!؟!؟!؟
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید