2777
2789
عنوان

کسایی که جاری دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 43 پست

فکر نکنم کسی بیشتر از من جاری داشته باشه

من احترامشون و دارم 

بیان پیشم سنگ تموم میذارم

ولی کاری ندارم 

هرکی با هرکی دوست داره خوب باشه 

من با جاری صمیمی نمی شم زیاد# رفت و آمد نمی کنم و........‍

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

من ۵ تا جاری دارم..اصن برام مهم نیس چیکار میکنن چیکار نمیکنن😐😐ب جای فکر و توجه ب اونا رو خودت تمرکز کن عزیزم😘

خدای مهربونم هزاران بار شکرت♥️یه صلوات واسه سلامتی خانوادم بفرستید دوست جوونیا لطفا..ممنونم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته من چهار تا جاری دارم که این دوتا همیشه با هم مشکل دارن حالا هم که با هم خوبن شورشو در میارن

عین جاریای من.دوتاشون یکی دوسال پیش چنان دعوایی کردن که نگو چه توهین های تو کوچه بهم کردن که ادم فکر میکنه خجالت میکشه الان شده عین خواهر اب از وسطشون نمیگذره خدا عاقبتشونو به خیر کنه

خدایا شکرت🖤
یه کم میترسم از یکی شون که یه زمانی پیشش درد دل کردم بشینه به اون یکی گه

مطمئن باش میگه همون بلایی که سر من آورد اومد گفت این در مورد تو اینو میگه اونو میگه منم گفتم حالا خودش کی هست حالا رفته حرف منم به اون زده و خبرش بهم رسیده.

یکیشون که به قدری آنورکتال و حسود هست که نگو یعنی میترسم هر چی قبلا شنیده بزاره کف دست اون یکی

آنورکتال؟!؟!؟!؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید