2777
2789
عنوان

اولین کادو

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 30 پست
نههههههه بابا پسرا انقد بیشعور خودشون حتما۲۰۰تاساعت دارن ی چی دیگه بخره مثلا کمربند مارک

اون چقدره؟

منظورت اینه ۳۰۰ تومن زیاده؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
نخره؟؟ آخه پسره واسش خریده😐

بستگی داره روابطشون در چ حده اگه جدی و ازدواج میرسه حتما ک بقیه ازجمله خانواده ها میدونن بخرن...ولی دوست پسر نه....اصلا دورشم بگو خط بکش....دوست پسر چیه اخه...حیف عشق و محبت ی دختر نباشه بریزه پای ی ادمی ک معلوم نیست اخرش پای حرفش بمونه یا نه...

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم بخدا‌..اره بابا خیلیه این همه کادوهای مناسب تر 

خب تو بگو مثلا چی😕

یه پیراهن یا لباس واسش بخره؟و خودش هم طراحه و خطاطه یه خط هم براش بنویسه؟

یه ساله باهمن

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
اگ طرف ماشین داره ازین عروسکا ک مد شده اموجیه واسه جلو ماشینه واسش بخره خیلیم باحاله

برای تولد خیلی کم نیست؟؟؟؟😐

خب تو بگو مثلا چی😕 یه پیراهن یا لباس واسش بخره؟و خودش هم طراحه و خطاطه یه خط هم براش بنویسه؟ یه س ...

میتونه عکس و طرف و بده با سیاه قلم براش طراحی کنن خودشم چون خطاطه پشتش یا پایینش واسش ی متن عاشقانه بنویسه

این نیز بگذرد .. 
میتونه عکس و طرف و بده با سیاه قلم براش طراحی کنن خودشم چون خطاطه پشتش یا پایینش واسش ی متن عاشقانه ...

این خوبه

مرسی عزیز❤

برای تولد خیلی کم نیست؟؟؟؟😐

از نظر من ارزش کادو ب پولش نیس ب نیت پشتشه.مثلا دخترعمه تو فقط میخواد ک طرفش ی یادگاری ازش داشته باشه ک خاص باشع.اخه ساعت و لباس و اینطور چیزا ک همه میخرن عادیه

این نیز بگذرد .. 
از نظر من ارزش کادو ب پولش نیس ب نیت پشتشه.مثلا دخترعمه تو فقط میخواد ک طرفش ی یادگاری ازش داشته باش ...

والا پسرا خیلی موجودات چرتی هستن😕

منه دختر با یه گل سر ساده یا یه گل یا یه جفت جوراب یا یه خررس کوچولووو انقدر خر ذوق میشم😕😄

خواهش میکنم.راستی ی چیز دیگم هستا ک مثلا عکس میدی واست رو شیشه میزنن تهشم ال ای دی داره روشن میشه نم ...

عه چه خوشگل

اگه نمونشو دیدی برام بفرست گلم❤🌹

والا پسرا خیلی موجودات چرتی هستن😕 منه دختر با یه گل سر ساده یا یه گل یا یه جفت جوراب یا یه خررس کو ...

پسرا غلط زیادی میکنن نباید زیاد تحویلشون بگیری اخه اگه خیلی دسته بالا بگیریشون توقعشون زیاد میشه.والا من خودم شوهرم واسم ی ابمیوه میخره میاره اشک شوق میریزم  

این نیز بگذرد .. 
پسرا غلط زیادی میکنن نباید زیاد تحویلشون بگیری اخه اگه خیلی دسته بالا بگیریشون توقعشون زیاد میشه.وال ...

آی گفتی😂😂😂

زیادی بهشون اهمیت بدی سرشون گیج میره فک میکنن خبریه😐😂

بنظرم دوست پسر فقط باید خرج کنه 😄

البته اینا دوستیشون جدیه و قصدشونم ازدواجه اونطور ک میگن

اما نمیدونمـ

بنظرت یه ساعت ۳۵۰ تومنی خیلیه برای یه پسر😑