2777
2789

منم وکیوم گرفتم گفتن فرقش طرحایی که میخوره روش و نمایی که به کار میده ؛ از همشونم گرونتر بود 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم وکیوم گرفتم راضیم.اقاهه گفت فقط حرارت و گرما بهش نخوره مستقیم ک سریع خراب میشه.گفت هرچی هم بزنی بهش حرارت و گرما بخوره خراب میشه

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
عزیزم این ک فک‌کردی ملامین ی نوع چوبه خندم گرفت

عزیزم ملامین چوبه‌.بدنیس یکم پرسو جو کنی بعد خندت بگیره

عزیزم ملامین چوبه‌.بدنیس یکم پرسو جو کنی بعد خندت بگیره

عزیزم من واسه سیسمونیم تمام مغازه ها رو گشتم و پرسیدم

بعدشم خوشم نمیاد وقتی با کسی حرف نزدم بپره وسط

موفق باشی

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰
عزیزم من واسه سیسمونیم تمام مغازه ها رو گشتم و پرسیدم بعدشم خوشم نمیاد وقتی با کسی حرف نزدم بپره وس ...

حرفی ک میزنی جای خصوصی نگفتی پس هرکی ببینه نظر میده محض اطلاع شبت خوش

از اولش هم کامل گفته بودم . اینی ک شما جنسا رو درست نمیشناسی و تاکید داری ک فقط خودت بلدی مشکل خودت ...

باشه عزیزم شما درست میگی من و تمام تولیدیا و گوگل اشتباه میگیم

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰
بزن تو نت تا بفهمی چ خبره ادعا دانای کلی نکنی عزیزم

عزیزم فعلا ک تو ادعات میشه دانای کلی.باشه بابا تو چوب شناس بقیه احمق.همین ک تو بدونی چی ب چیه اطلاع غلط ب کسی ندی کافیه.دیگه هم لطف کن ریپلای نکن.شبت خوش