2789
عنوان

بچه ها خسته شدم😥😥😥😥فقط بگید شما هم....

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 64 پست

نصف نی نی سایت الان میان میگن خوشبحالت ما آرزومونه شوهرمون محبت کنه 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب میخواد احساس کمبود نکنی 

بابا من کلا ادم سردی هستم نمیخوام محبت کنه

مادر شدن حس خوبیه وقتی بچتون بهتون میگه مامان چه حسی دارید مامانا؟؟مادربودن یعنی چی؟؟میشه برام بگید؟میشه بگید وقتی یکیو بغل میکنید که از گوشت و خون و وجود خودتونه چه حالی بهتون دست میده؟؟ اخه میدونید من این احساس رو هیچوقت نمیتونم داشته باشم اخه بچه دار نمیشم میخوام شمایی که دارید برام بگید چجوریه تا بلکه بتونم حسش کنم...خوشبحال شما که مادر هستید خوشبحال همه ی مامانا...

مشکوک ببین زیر ابی نره😐😐😂😂😂😂😂

ان مع العسر یسرااااا....خدا جونم میدونم ک مبینیم دلم آرامش میخواد.آرامشی ب لطافت آغوشت.دلم آسونی میخواد همونی ک خودت وعده دادی.دلم میخواد هربار ک از همه جا بریدم بغلم کنی و آرومم کنی.ایمان دارم ک هستی.خدااایا دوست دارم توام نگاهتو ازم نگیر😍😍😍😍

مث منی.چیزیم نمیشه گفت که بهشون برمیخوره😒حالا بیا درستش کن

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون