2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم

من مطمئنم که مثبته و شما بارداری

برا منم قبلا اینجوری شده

یکی دوروز دیگه بزنی درست میشه

بهت تبریک میگم💜🧡💛💚💙❤

یادت باشه من اولین نفر بودم😘

برام دعا کن بچم سالم و صالح بیاد بغلم😍

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
سلام عزیزم من مطمئنم که مثبته و شما بارداری برا منم قبلا اینجوری شده یکی دوروز دیگه بزنی درست میش ...

واقعا ? اخه رنگش پخش شده بود بعدش یکی دیگه زدم منفی متفی بود حتی بعد سه ساعتم هاله ننداخت

برسه روزی که منم تیکر بزنم
سلام عزیزم من مطمئنم که مثبته و شما بارداری برا منم قبلا اینجوری شده یکی دوروز دیگه بزنی درست میش ...

ایشالا که راحت فارغ بشی عزیز دلم

واقعا ? اخه رنگش پخش شده بود بعدش یکی دیگه زدم منفی متفی بود حتی بعد سه ساعتم هاله ننداخت

موعدت کی هست عزیزم؟

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
اینا مال دیروزه موعدم پنجم هست

به نظر من شما زود زدی

۶ ام بزن مثبته ان شاالله

اگه پریود نشم تااون موقع

ببین اینارو من زده بودم اینجوری پخش شده بود... بعد چند روز زدم و مثبت بود

ان شاالله برای شمام مثبت باشه😍

ببین اینارو من زده بودم اینجوری پخش شده بود... بعد چند روز زدم و مثبت بود ان شاالله برای شمام مثبت ...

اینا رو چند موعدت زدی?چند روز بعدش دوباره زدی مثبت شد?

ببین اینارو من زده بودم اینجوری پخش شده بود... بعد چند روز زدم و مثبت بود ان شاالله برای شمام مثبت ...

من ترشحاتم دارم شماهم داری قبلا فقط تخمکگذاری میدیدم این ترشح ها رو ولی الان اخر سیکلمه ترشح کشدار دارم