2777
2789
عنوان

ازمایش چقد😐😴

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 32 پست
غربالگری دو مرحلست .مرحله اول هم خونه هم سونو که باید تو۲۴ساعت انجام بشه بین هفته ۱۲تا۱۴ . غربالگری ...

ممنون از اطلاعات هعی چن روز دارم تو گوگل سرچ میکنم چیز دقیقی پیدا نکرد بودم🙏🌹

خدایا کمکم‌ کن❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازمایشات اولتون ب احتمال زیاد ازمایش خون بتا وتیتربتا برای بارداری واطمینان از بارداریه .اولین سونو سونو قلبه که بین۶هفته تا۱۰هفته میفرستن هم صداقلب ک ببینن قلب تشکیل شده هم اینکه خارج رحم نباشه .

ی ازمایش خون وادرار هست اوایل برای بررسی ویتامین های بدنتون و وادارم کشت ادراره برای بررسی عفونت .

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
ممنون از اطلاعات هعی چن روز دارم تو گوگل سرچ میکنم چیز دقیقی پیدا نکرد بودم🙏🌹

سوالی داشتی درخدمتم ب سلامتی فارغ شی عزیزم

غربالگری دو مرحلست .مرحله اول هم خونه هم سونو که باید تو۲۴ساعت انجام بشه بین هفته ۱۲تا۱۴ . غربالگری ...

نمونه برداری از جنین میکنن یا ن؟ اخه شنیدم تو غربالگری از جنین نمونه برداری میشه 

خدایا کمکم‌ کن❤
تازگیارفتی؟؟ازاد سونو غربالگری شد ۹۹؟؟؟

بله ۷ شهریور رفتم ازمایش رو ازاد حساب کرد تو قبضش دیدم سونو تو دفترچه بود نمیدونم ازاد بود یا با بیمه حساب شد

خدایا به همه اونا که آرزوی مادر شدن دارن  یه نی نی ناز بده دخمل منم برام حفظ کن😍😍
بله ۷ شهریور رفتم ازمایش رو ازاد حساب کرد تو قبضش دیدم سونو تو دفترچه بود نمیدونم ازاد بود یا با بیم ...

اخه میگن غربالگریا بیمه قبول نمیکنه..من سونو ۲۰۰ دادم آز۱۳۰

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤
بله ۷ شهریور رفتم ازمایش رو ازاد حساب کرد تو قبضش دیدم سونو تو دفترچه بود نمیدونم ازاد بود یا با بیم ...

دو بار رفتی غربالگری؟ یکی تو ماهه 11 یکیم تو 18؟؟؟ 

خدایا کمکم‌ کن❤
اخه میگن غربالگریا بیمه قبول نمیکنه..من سونو ۲۰۰ دادم آز۱۳۰

البته اینجا که من رفتم سونو تازه افتتاح شده بود دوستام جای دیگه رفته بود ۱۴۰ تومن شاید چون تازه افتتاح شده قیمتهاش رو پایین تر میده برا جذب مشتری

خدایا به همه اونا که آرزوی مادر شدن دارن  یه نی نی ناز بده دخمل منم برام حفظ کن😍😍
نمونه برداری از جنین میکنن یا ن؟ اخه شنیدم تو غربالگری از جنین نمونه برداری میشه 

نه اون برای مواردیه ک هم غربالگری اول هم دومی ریسک بیماری کروموزومی بزنه نمونه برداری هم اسمش امینوسنتزه ک با سرنگ چندقطره از اب دورجنین میگیرن اونم قبلش ی ازمایشه ب اسم سل فری اگه همه اینا مشکوک باشه .امینوسنتز میگیرن .

دو بار رفتی غربالگری؟ یکی تو ماهه 11 یکیم تو 18؟؟؟ 

من فقط هفته دوازدهم رو رفتم سونو غربالگری بلافاصله بعدشم ازمایش دادم برا ی هفته ۱۸ هم برام غربالگری دوم رو نوشته که ۱۷ مهر باید برم

تو دومی ترتیب مهم نیست

دومی از خون ۱۶هفتست . ولی سونوش ۱۸هفته تا۲۰فرصت هست ولی بهترین رمان ۱۸و۱۹هفتگیه ک اگه خدایی نکرده مشکلی باشه زمان سقط قانونی پایان ۱۹هفتگیه دیگه بعدش اجازه سقط نمیدن

سونو بیمه شامل میشه ولی از خون نه