2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینم برسونید بدست امیر فنی بزاره پروفایلش

امیر-فنی-متخصص-حرص-دادن#   بیا داداچ کارت دارن @امیر_فنی  

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
مگه این همه واسه تبلیغات کوفتی علی بابا گفتیم کاری کردن😕 اینا مخاطب واسشون مهم نیس

مدیر قبلی خیییییلی خوب بود کاش اینجا رو نمیفروخت به این تهرانیه کاسب اون موقع ها صفا و صمیمیت تو سایت بود الان قشنگ شده بازارچه کاربراشم عین فضایی که ساخته گند زد به سایت فقط فکر پوله کاربرارو ادم حساب نمیکنه

لطفا درخواست دوستی ندید

@مونا نه نه نه....من کاربریپو دوست دارم تازه آزاد شدم اینامنو اغفال کردن

خانم علی آقا هستم....                                         تمام دنیارا گشته ام...کنار تو اما...دنیای دیگریست...

@مونا_تهرانی     اقا جریان چیه چرا سه چهارروزه این مشکل فنی حل نمیشه از ظهر سایت بسته میشه تا نصفه شب بعد دوباره باز میشه بعد دوباره بسته میشه اه

دوستون دارم مهربونا لطفا هر کسی تونست واسه بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرسته خیلی ممنون  

بی خیال بابا😐

این بچه بازیا چیه 

من مونا تهرانی رو اصلا نمیشناسم 

اون باید بیاد من و منشن کنه 

اون کی باشه که من منشنش کنم😎

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 

اگه مشکل فنی داره چه جوریه که تو تایم اداری که نی نی یارا سرکارن فعاله خارج از تایم اداری بسته میشه؟ بیشتر میخوره بهش یه جورایی کنترل تاپیک زدنا باشه تا مشکل فنی

لطفا درخواست دوستی ندید