2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فداتشمممم مرسی اگه بدونی دیشب تا صبح چشم رو هم نذاشتم از استرس خخخخ

اخییی ایشالاه شادبشه دلت همیشه..برای منم دعا کن مشکلم حل بشه..هم بارداری هم مادر ۳فرزند

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
سونو انومالی رفتی؟معلوم شد؟یا ان تی؟ان تی برات حدس زده بودن؟

انومالی تشخیص داد ولی برا غربالگری اول ک رفتم از بعضیا نشون داد جنسیتو ینی گفت به دختر بیشتر میخوره یا ب پسر بیشتر میخوره.اما از من گفت هنوز نشون نمیده

اللهم صلی علی محمد و آل محمد  
ممنونمممممم تورو خدا هروقت خواستی دعا کنی منم دعا کن 

حتما اگه لایق باشم شماهم منو دعا کن 

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
استارتر عزیز شما برای تعیین جنسیت بچتون رژیم رعایت کردین یا کلا سپردین به خدا؟؟؟ 

من کلا سپردم ب خدا.البته نذر کردم اسم پسرمو بذارم محمد.ی دونه انارم قبل از سه ماه خوردم ک گفته بودن هفتا ایه الکرسی بخونی بهش بعد همه ی دونه هاشو خودت تنها بخوری اسمشم بذاری محمد.من همینکارو کردم بچم پسر شد

اللهم صلی علی محمد و آل محمد