2777
2789

وااااای مبارک باشه.

چند روز تاخیر داشتی بعد بی بی زدی؟

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه هنوز نزدم اخه موقعه پریودیم نیست عصر میرم بیمارستان ازمایش بدم میگم بنظرت باردار نیستم؟ از اینکه ...

ببين منم قبلش درد كم داشتم زير شكمم اللنم ميگيره ها ولي كمممم

5روز

من الان ۳ روز تاخیر دارم.

نمیدونم بی بی بزنم یا ۳،۴ روز دیگه صبر کنم

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪

البته زیر دلم درد میکنه. هر لحظه احساس میکنم پریود شدم ولی میبینم نشدم

من الان ۳ روز تاخیر دارم. نمیدونم بی بی بزنم یا ۳،۴ روز دیگه صبر کنم

مبارکهه استارتر،واسه ماهم دعاکن.

بی بی بزن ان شاءالله مثبته تاخیر داری دیگه زود نیس

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
مبارکهه استارتر،واسه ماهم دعاکن. بی بی بزن ان شاءالله مثبته تاخیر داری دیگه زود نیس

واااای اگه مثبت باشه ذوق مرگ میشم

الان ندارم.

شنیدم ادرار صبح رو میگن دقیق تره