2777
2789
عنوان

افت دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 38 پست
منم تبخال زدم دیشب رفتم قرص آسکیلوویر ۴۰۰گرفتم توام بنظرم برودکتر

منم افت زدم. قطره میرتکس گرفتم که مال افت و تبخاله

اتیشم زده فعلا

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خيلي اذيت كنندس اصن نميتونم صحبتم بكنم😭😭😭

من چی بگم هر دوهفته یبار دهنم افت میزنه پدر درمیاد ولی عادت کردم دیگه...نه اب دهنمو میتونم قورت بدم نه حرف بزنم.

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
منم باردارم،چند روز گرمی خوردم یعنی بخاطر اونه؟بچم چیزیش نشه😢😢

برا بچه كه ضرر نداره آفت ولي كلا اشتهاتو كم ميكنه عذابه

دردانه مادر خوش اومدی...الهي شكر❤️
من چی بگم هر دوهفته یبار دهنم افت میزنه پدر درمیاد ولی عادت کردم دیگه...نه اب دهنمو میتونم قورت بدم ...

عاي خدا بدبختيههه

بنظرت فرقی کرده

اره بهتر شده

قطره س. باید با گوش پاک کن بذاری رو زخم

تمام پوستهای رو و هطرافش رو انگار میپوسونه. خیلی درد داره بعدش سر میشه از دیشب تاحالا خیلی بهتر شده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

برا بچه كه ضرر نداره آفت ولي كلا اشتهاتو كم ميكنه عذابه

میدونم ضرر نداره،منظورم اینه که نکنه خیلی گرمی خوردم که افت زده،گرمیه بد باشه واسه بچه

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.    
میدونم ضرر نداره،منظورم اینه که نکنه خیلی گرمی خوردم که افت زده،گرمیه بد باشه واسه بچه

خب تو بارداري نبايد تو مصرف گرمي زياده روي كني مضره

نمک و فلفل قرمز با کمی آب مخلوط کنید غرغره 🙄یا قرقره 😬 کنید سه بار در روز عالیه منم باردارم هفته پنج امتحان کردم مثل آب رو آتیش بود البته ممکنه تندی فلفل اذیتت کنه که سریع بعد با آب بشور 

خب تو بارداري نبايد تو مصرف گرمي زياده روي كني مضره

خیلی گرمی نمیخورم،فقط چند روزی کشمش و گردو و پسته و انجیر خوردم اینا گرم هستن؟

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.