2777
2789

من اصلا نمیدونستم قانون جذب چیه والانم اطلاعات دقیقی ندارم.ولی من به مدت دوماه کلا به موضوع خرید ماشین فکر میکردم.یعنی صبح چشم وا میکردم .پولامون رو حساب میکردم .قیمت ماشین درمیاوردم وبرنامه ریزی میکردم.وهمینجوری خیال پردازی میکردم.وکلا تمرکزم رو خرید ماشین بود.بعد دوماه با اینکه پولمون کافی نبود باناباوریه کامل ما ماشین خریدیم ماشاالله بدون غرض.وبدهکاری😉

عاشق بوی نم بارونم.☔☔بهم حس تازگی وشور زندگی میده
من دوره هاشو یکی دو ماهیه میرم یکم برام عجیبه دقیقا هم اعتقاد نداشتم ولی شوخی شوخی داره مشکلاتم حل ...

چطوریه دوره هاش؟

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری میشه توضیح بدی؟ 

تاپیک قانون جذبم رو بخون

من توی ذهنم یه همسر عاشق به اوضاع مالی خوب بود 

سه سال باردار نشدم اخرش با قانون جذب بطور باورنکردنی دیدم بیبی چکم مثبت شد

لحظه ای که بیبی چک گذاشتم توی ذهنم فقط و فقط یه بیبی با دوتا خط پررنگ بود و اون اتفاق افتاد

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
من بعضی موقعا فکرا منفی میاد میترسم  تو اصلا فکر منفی نمیومد؟

اینقدر فکر منفی داشتم که مامان شدنم سه سال عقب افتاد 

دوره های امیر شریفی رو گوش دادی تاحالا؟

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
نه دوره هاش گوش ندادم

خیلی مفیده حتما گوش کن

علیرضا ازمندیان رو هم از اینستا سرچ کن پیداش کن گوش بده عالیه

تمرین کن با تمرین درست میشه افکار منفی