2777
2789
عنوان

سه هفته از طلاقم میگذره همش تو خوابم میبینمش

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 116 پست
من یبار همین حرفو به ی خانمی زدم بهم توپید ک تو حسودی و چشمِ دیدنِ خوشبختیِ بقیه رو نداری! یعنی تا ...

باید بهش میگفتی تو کوری چشم دیدن نداری که طرف اومده درد دل نه نظر سنجی زندگی گل و بلبل شما! 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه جدا شدم حتی دیدن پسرشم نمیاد نامرد

عزیزم این فقط یه اعتیاد ه به کسی که سالها کنارت بوده 

فراموش میکنی 

اون کوچولویی رو که کنارته نگاه کن تا بدونی چرا جدا شدی 

مردی که سراغی از بچش نمیگیره و بهش نمیرسه نامرد ه 

به راهی که انتخاب کردی شک نکن 

تو تکیه گاهشی 

باید کار کنی پول دربیاری 

باید اعتماد به نفس از دست رفته تو بدست بیاری 

مهم نیست چی میخورین مهم اینه که تو و پسرت همدیگه رو دارین 

تو قوی تر از اون چیزی هستی که فکر میکنی 

عزیزم روانشناسا میگن بعد جدایی زنا افسرده میشن و مردا شاد ولی هر چی که میگذره برعکس میشه یعنی زنا شا ...

ممنون حرفات خیلی آرومم کرد

امیدوارم منو پسرمم رنگ آرامش رو ببینیم پسرمم به خونه بابام عادت کنه

من یبار همین حرفو به ی خانمی زدم بهم توپید ک تو حسودی و چشمِ دیدنِ خوشبختیِ بقیه رو نداری! یعنی تا ...

اخه مگه‌شما میشناختیش که چشم دیدن خوشیشو نداشتی؟ای خدا... اینا دیگه کین😫

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستین؟
شل مغزن دیگه

اصلا در برابر فهمیدن مقاومت میکرد یه جور عجیبی!

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
تقصیره خودته نباید جدا میشدی جدایی برا زن خیلی دردناکه وبرا مرد خیلی راحتتره

برای چی جدا نشه؟ وقتی دارن میگن ک کتک میزده سرد رفتار میکرده محبت نمیکرده باید بشینا و بسوزه و بسازه؟؟؟افرین استارتر تو شجاعت و قدرت اینو داشتی ک زیر بار ظلم نری  . همین ک گل پسرت کنارته خداروشکر 😍😌❤

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
عزیزم این فقط یه اعتیاد ه به کسی که سالها کنارت بوده  فراموش میکنی  اون کوچولویی رو که ک ...

ممنون گلم حرفات خیلی قشنگ بود

باید یه تصمیم جدی یگیرم باغصه خوردن پسرمم مریض میشه

اونم واگذار کردم بخدا

وای من تصور اینکه از شوهرم جدا بشم هم نمیتونم بکنم خدا کنه زندگیمون پایدار بمونه.خیلی دوسش دارم بدون ...

عزیزم حرفتون دل این خانم رو میشکنه 

نو عروس عزیزم خوشگلم هیچوقت پیش کسی که دل شکسته اس از دلخوشی هات نگو 

وای من تصور اینکه از شوهرم جدا بشم هم نمیتونم بکنم خدا کنه زندگیمون پایدار بمونه.خیلی دوسش دارم بدون ...

دلم برا سوخت گلم همه بهت حمله کردن...ان شاءالله همیشه در کنار همسرت خوشبخت باشی عزیزم

عزیزم این فقط یه اعتیاد ه به کسی که سالها کنارت بوده  فراموش میکنی  اون کوچولویی رو که ک ...

ممنون گلم حرفات خیلی قشنگ بود

باید یه تصمیم جدی یگیرم باغصه خوردن پسرمم مریض میشه

اونم واگذار کردم بخدا.

اخه مگه‌شما میشناختیش که چشم دیدن خوشیشو نداشتی؟ای خدا... اینا دیگه کین😫

آفرین گل گفتی

منم همینو گفتم اما تو بیا به این بشر حالی کن!

انگار مثلا من خواهرشوهرشم،میخواس پولداریشو بکنه تو چشم من😂اونم چون گفته بودم تو تاپیکی که استارتر ناراحته،درست نیس خوشیاتونو بگین

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤