2777
2789
عنوان

صاحب خونه بی انصاف

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 23 پست
صدوسی تومن😯😯😯😯😯 من ۱۰ تومن وماهی هفتصد میدم دارم دق میکنم شما چطوری اینهمه پول رو دادی دست&nbs ...

الان ۹۰دادیم ماهی ۱۲۰۰که تبدیلش میشه ۱۳۰میلیون ....

چطوریش که چکارمیشه کرد؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یکی از شهرای آذربایجان غربی.تهرانین حتما شما.شهرای بزرگ گرونی خیلی بدتره

من کرجم ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=105659090]همین آقابشینی کنارش کلی ازگرونی میناله ولی خودش اینجوری اضافه می‌کنه یک نفر که کارم ...

برای هرکسی سخته مگر اینکه دلال باشی یا راه پول درآوردن حلال نباشه که راحت فقط هفتاد میلیون بری روپول خونه

منم مستاجر بودم کلی مراعات کردم اخرش هیچی اون کار خودشو کرد از سال بعد هر جور دوس داری زندگی کن کسی ...

یک پیرزن هست طبقه پایین مون به خاطر اون چقدر بچه رومحدود کردیم که خانم ناراحت و اذیت نشن فامیل صاحب خونه مون هست و غرغروووو 

من پارسال ک خونه میشستم ۶۵ رهن کامل  صاحبخونه هم گفته بود هررچقدر دوستداشتید بشینید اینجا ۶ سا ...

ماهم خونه قبلیمون همین طور شد اینقدر با انصاف بود خونه روفروخت ما هم با اون صاحب خونه جدید کنارنیومدیم یک شبه اونم ماهی سه میلیون اجاره میخواست ....

نه تهران نیستم اردبیلم اینجام خونه شدیدا گرونه .آپارتمان معمولی از 700 بگیر تاچند میلیارد

خونه ای که داخلشیم یک میلیارد و دویست حداقل قیمتشه بعد این صاحب خونه پنج واحد اینجا داره ....

خونه ای که داخلشیم یک میلیارد و دویست حداقل قیمتشه بعد این صاحب خونه پنج واحد اینجا داره ....

دیگه وقتی همه جا گرونه نمیشه به صاحب خونه ات بگی شما پول کمتر بگیر مشکل باید اساسی حل بشه

دیگه وقتی همه جا گرونه نمیشه به صاحب خونه ات بگی شما پول کمتر بگیر مشکل باید اساسی حل بشه

من مادرم و برادرم خونه دارن میدن اجاره امسال فقط صد هزارتومان بردن رو اجاره 

این چیزها به انصاف برمیگرده نه شرایط جامعه ای که خودمون درست کردیم و قانونی نیست