2777
2789
این طرز فکر غلطه که هر دوستی به رابطه ی جنسی ختم میشه من با دوستی مخالف نیستم اگر حریم ها حفظ بشه ...

شما ندیده و نشناخته راجب من قضاوت کردید

من ۲ تا دوست دختر داشتم ، یکی فقط و فقط کمکش کردم ، مثل ی حامی ، دوست اجتماعی بود برام بیشتر ، تا دیدم وابسته میشه بهم از هم جدا شدیم،  چون اون خانم شرایط ازدواج رو نداشت ، دومی هم دختری بود ک عاشقش بودم ، حتی دستش رو هم نگرفتم تو خیابون  ، ولم کرد و رفت چون وابسته ی ب از خدا بی خبر بود ک چند سال باهاش دوست بود و رابطه برقرار کرده بود ، هنوزم داره بازیش میده 

دوستی خوب وجود نداره  ، بین دو تا نامحرم ، نفر سوم شیطانه ، من نخواستم دست به کسی بزنم ، پسر پیغمبر نیستم ولی ی اعتقادی دارم برای خودم ، جالبیش اینه که بعضی گفتن از دستت پرید ، عرضه نداشتی ، ولی اینو بدون اگه فقط و فقط پسره عاشق باشه و طرف رو مثل ناموس خودش بدونه دست بهش نمیزنه چون حس میکنه مال خودشه ، قسمتی از وجودشه،  وگرنه مغز خر نخورده پول خرج کنه ، وقت بزاره ، فقط لاس خشکه بزنه ، ببخشید رک گفتم یخورده ، شرمنده . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ضرب المثل انگلیسی میگه کسی که فقط لندنو دیده لندنو نمیشناسه.حکایت شماطت عزیزم.شما چشم باز کردی از ...

😂😂😂😂نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم 

همسر من روانشناس هستن موضوع مراجعه کننده هاشونو معمولا برام بیان میکنن و دربارشون نقد هم میکنیم ...خیلی چیزا ندیدید و نمیدونید و من میدونم !کافیه یکم تحقیق کنید 

ای کاش حداقل میدونستید عشق چیه!عشق بالاتر از عقله عشقی ک عقل در اون دخیل نباشه عشق نیست  همه ا ...

من با عشق ازدواج کردم پس چرا مسکلی ندارم؟

هزاران نفر میشناسم که با عشق ازدواج کردن چرا مشکلی ندارن؟

من دارم در مورد دخترهای عاقل صحبت میکنم نه هر دختری

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
احتمالا شما شهوتت زیادی بالاست همه رو مثل خودت میبینی. همه دوستی ها به رابطه جنسی ختم نمیشه خصوصا تح ...

شناخت برای ازدواج اسمش دوست دختر و پسری نیست ، شما قابلیت تفکیک این مساله رو هنوز ندارید ، الان حتی تو ازدواجای سنتی هم دختر پسر باهم آشنا میشن ، منم مخاطب قرار ندید دیگه ، ظاهرا ادب صحبت کردن ندارید .

من هم یه دوره ای یک دوست روانشناس داشتم دور از شوهر شما بیمار جنسی شدید بود و همین حرف ها رو هم‌میزد ...

چطور متخصص رو بیمار میدونید و خودتون رو عاقل؟ 😂😂😂😂حالا متخصص بیماره حکم اسلام و حرف خداهم بیمار گونه است !برام عجیبن ادمایی ک برای ب کرسی نشوندن حرفشون روانشناسارو مریض و استغفرالله خدارو کاذب میدونن 

فازتون نمیفهمم

منم از اول گفتم که با بی بندو باری مخالفم دختر عاقل هم با هر پسر بی سر و پایی رفاقت نمیکنه زود ازد ...

فرصت چیو میگیره؟ 

من ازدواج کردم دانشگاهمو رفتم باشگاهمو رفتم کلاسای مورد علاقمو رفتم سفرهامو رفتم حتی سالی یکبار سفر مجردی با دوستام دارم و مهمونی های دوستانه!نمیدونم حرف از تفریح در نظر شما چیه؟ 

بله دیگ نمیتونم گروه های مختلط شرکت کنم !پارتی نمیتونم برم!شماره نمیتونم بگیرم!و...واقعا اینا تفریحه!

میگن جوونیتونو با همسرتون کنید نه مرد غریبه ای ک ابراز احساساتش معلوم نیست راسته یا دروغ حتی سوء نیتش هم نمیشه فهمید 

چطور متخصص رو بیمار میدونید و خودتون رو عاقل؟ 😂😂😂😂حالا متخصص بیماره حکم اسلام و حرف خداهم بیمار ...

همین که یک روانشناس با یک کودک ازدواج کرده و رابطه جنسی برقرار کرده مهر تایید حرف منه

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
😂😂😂😂نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم  همسر من روانشناس هستن موضوع مراجعه کننده هاشونو م ...

تحقیق کردم و تجربه هم کردم.اصلا اینجور نیست همه دوستی ها به رابطه ختم شه.عزیزم هرکس اختیار زندگی خودشو داره شما دخترتو زود شوهر بده.من ترجیحم اینه دخترم درس بخونه کار کنه شیطنت کنه مسافرت بره دوس پسر داشته باشه و بعد ازدواج کنه.

من با عشق ازدواج کردم پس چرا مسکلی ندارم؟ هزاران نفر میشناسم که با عشق ازدواج کردن چرا مشکلی ندارن؟ ...

انشالله خدا کمکت کنه و همینجور از زندگیت راضی باشی اما تو یه زنی از هزاران زن 

توی امار ها هیچوقت نمیشه قطعی درباره همه صحبت کرد 

از بین ده زنی ک از رابطه دوستی و عشق و عاشقی دوست شدن ۸ تاشون نافرجامه 

میگن‌ آفت عشق ب هم رسیدنه !

اما اینو‌مطمئن باش ک خدا آگاه تر از همه برای بندگانشه ...قطعا اگر دعوت کرده ب ازدواج زود حکمتی داره ک روانشناسی غربی هم اثبات کرده !

منم از اول گفتم که با بی بندو باری مخالفم دختر عاقل هم با هر پسر بی سر و پایی رفاقت نمیکنه زود ازد ...

دقیقاااین درستهمن یه دوستی داشتم باوجودهمسروفرزنددوس پسرداشت تابهش میگفتم فلانی نکن میگفت تاچش بازکردم شورکردم هیچ نفهمیدم دوس پسرچی هس میخام تجربه کنم

تواین بازارداغ ادم فروشی دل ساده ی ماچند؟
تحقیق کردم و تجربه هم کردم.اصلا اینجور نیست همه دوستی ها به رابطه ختم شه.عزیزم هرکس اختیار زندگی خود ...

افرین ...پس برای اعتقادات و ترجیحات دیگران اونارو سرزنش نکنید 

شما اگر قطعا عاقلانه فکر میکردی و تصمیم میگرفتی زیر پیج یه دختری ک ازدواج کرده هرچند اشتباه از زندگیش دلزدش نمیکردی و سرزنشش نمیکردی!!!!چون اون راضیه و حرفای شما فقط ذهنیتشو خراب میکنه 

فرصت چیو میگیره؟  من ازدواج کردم دانشگاهمو رفتم باشگاهمو رفتم کلاسای مورد علاقمو رفتم سفرهامو ...

اینجور که مشخصه شما موافق کودک همسری هستی و هرچیزی که من بگم شما جوری برداشت میکنی که تو ذهنت دیکته کردن............

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
انشالله خدا کمکت کنه و همینجور از زندگیت راضی باشی اما تو یه زنی از هزاران زن  توی امار ها هیچ ...

😶😑😐🙄