2777
2789
عنوان

ایا من بد جنسم ؟؟؟ + راهکار

858 بازدید | 23 پست

عاقا من بعد ۳ سال دانشجویی بالاخره لب تاپ خریدم که هنوز قسط هاش هم مونده 

اوردمش خوابگاه 

حالا میدونم اون دوستایی که لب تاپ ندارن توقع دارن هررررر وقت که نیاز داشتن بدم بهشون 

من خودم دوس ندارم بقیه راحت باشن هر وقت خواستن فیلم ببینن بخوان که روی لب تاپ من ببینن

درمورد انجام دادن کارای دانشجوییشون مشکلی ندارم ولی اخه دیدم با لب تاپ های بقیه چیکار مییکن همینجور درش باز ول میکنن وسط اتاق میرن میخوابن 

یا اینکه میبرنش تو سالن باهاش کار میکنن بادشون میره بیارنش داخل و احتمال سرقتش هست و.....

اگه نخوام لب تاپ رو کلا بهشون بدم بد جنسم؟  

اگه اره نصیحتم کن بد جنس نباشم

اگه نه بدجنسی نیست اینکار و حقمه ایول که باهام هم نظری بهم پیشنهاد بده چجوری بهشون بگم که بفهمن دوس ندارم و درخواست نکنن 

یا اینکه وقتی درخواست کردن چجوری بگم نه که دوستیمون خراب نشه 

تعداد رای : 40
نظرسنجی
نه بابا اصلااااااا هم بد جنس نیستی حقته
37
92%
ارهههه اینقدر بدجنس نباش دختر زشته
3
7%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم تو این گرونی اصلنم بدجنسی نیس والا،من داداشم دانشجوعه،دو سه ساله طفلک لپتاپ دلش میخواد بابام پول نداره براش بگیره، مگه ارزونه ک باهاش شوخی کنه کسی یا بی مسئولیتی کنه؟

خیر .. خیلی راحت بگو دوس نداری وسایل شخصی خودت رو به کسی بدی ..ناراحت هم شدن اهمیتی نداره

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد
خیلی راحت بگو نه عزیزم یه چیز شخصیه

دوستای خوبی ان هم اونا همه چی نیاز داشتن بهم میدادن هم من همیشه همه چی بهشون میدادم 

اینجوری بگم ناراحت میشن

یا به قول همسر بابام میگن حالا ی لب تاپ خریده چیکاااااااااااااار میکنه 😑

Password بذار بگو عکس و فایلِ شخصی توشه نمیتونم بدم

من خودمم خوشم نمیاد وسایلمُ به کسی بدم 😊

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.
نه عزیزم تو این گرونی اصلنم بدجنسی نیس والا،من داداشم دانشجوعه،دو سه ساله طفلک لپتاپ دلش میخواد بابا ...

دقیقا 

مخصکصا ک قسط هاش رو من خودم دارم از پول خودم میدم و واقعا برام سخته 

Password بذار بگو عکس و فایلِ شخصی توشه نمیتونم بدم من خودمم خوشم نمیاد وسایلمُ به کسی بدم 😊

اخه خیلی صمیمی ایم یعنی تو خوابگاه شبانه روز با همیم

اینجوری بگم ناراحت میشن 

فکر میکنن حالا ی لب تاپ خریده چ کلاسی میزاره😑

به نظرت قبل اینکه اونا بگن خودم با شوخی و خنده بکم من خیلی روی لب تاپم حساسم فلانی اومده بگیره ازم ندادم به نظرم شخصیه