2777
2789
عنوان

همه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 26 پست
نه اصلا این کار رو نکن دعا خیلی خیلی سنگینی داره و زندگیتو داغون میکنه واگذارش کن به خدا مطمئن باش ...

ن عزیزم من ازدواج کردم راضیم اما نمی تونم کارشو فراموش کنم ابرو شخصیت ازسادیگم سواستفاده کرد حتی با این ک غذرخواست بازم انجام دادعقدمونده ذودلم یباراون التماسم‌کنه

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی گناه داره کسی رو طلسم کنی

بخدا خیلی زجرم دادمامانوبابام آبروی خودم اعتمادم شخصیتم چطوری ببخشم 

ن عزیزم من ازدواج کردم راضیم اما نمی تونم کارشو فراموش کنم ابرو شخصیت ازسادیگم سواستفاده کرد حتی با ...

خوب خدا رو شکر 

له خدا کاملا درکت میکنم منم چنین موردی تو زندگیم بود ولی واگذارش کن به خدا 

هیچ کس شما رو نفهمه من با تمام وجودم درکت میکنم

اگر متاهلی کلا بیخیال شو لطفا

رو زندگی من چ تاثیری داره من فقط میخوام یکم اذیت کنم بفهمه چ طعمی داشت اذیت کردن یه دختره ساده عاشق

رو زندگی من چ تاثیری داره من فقط میخوام یکم اذیت کنم بفهمه چ طعمی داشت اذیت کردن یه دختره ساده ...

اولین تایپیک منو بخون سر منم اومده ولی من هنوز مجردم 

اگر ازدواج کنم که کلا بهش فک نمیکنم 

همین که خدا نذاشت راهتون یکی بشه عالیه

محلشم نذار

بخدا اگر مجرد بودی شاید میگفتم انجام بده ولی الان تو خوشبختی میخوای چیکار 

خدا خودش جواب میده 

بیخیال 

هر چی خیره

اولین تایپیک منو بخون سر منم اومده ولی من هنوز مجردم  اگر ازدواج کنم که کلا بهش فک نمیکنم  ...

نمی دونم دارم زجرمیکشم چندوقت پیش حلالیت خواست ولی همین دیروز بازم مثل قبل کارشو انجام دادباورت میشه خیلی تحقیرم کرد لعنت بهش من اصن نمیبخشمش حیف کاراشونمیش گفت

بعدم شاید طرف شیاد بود فقطم یه پولی ازت گرفت  ارزش نداره بخدا

چشم سعی میکنم انجام نشده دعاکن براخیلی اشوبم

عزیزم ان شاءالله که خدا بهت کمک کنه  مگه هنوز باهاش در ارتباطی که اذیتت کرده؟؟؟؟؟

ارتباط  ک نه بعدسه سال یجوری شد اینستاهموپیدا کردیم خلاصه حالواحوال صحبت محبت اون بعدم گفت زنگ بزن نمی دونم حلالیت این چیزااقا دیدم‌ن هنوزم همون اصن قصدمون دوستی اینانبودافقط خواستیم صداهموبشنویم کاش همچنین غلطی نکرده بودم حالا روحیم داغون