icelady مدیر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 1504 عنوان چرا لیدی میل قحطی اومده | مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 21 پست هر داروخونه ای میرم نیست....میگن دیگه وارد نمیشه...انلاینم هیج جا نداره...جاش چی بخورم پس ...کسی جایگزینشو میدونه؟؟؟؟ 1398/06/30 | 13:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
icelady مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 1504 تروما بخور اونم مثل همونه منکه اصلا از لیدی میل راضی نبودم برای من خوردن و نخوردنش هیچ فرقی نداشت.ا ... باورت میشه تروما هم نیس؟؟؟ اونم ناپدید شده
icelady مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 1504 مواد غذایی بهتره ها.من هرروز دلستر ساده و بستنی میخورم آجیل میخوردم پسرم ۳۵۰۰ شد از ماه چندم شروع کردی به خوردن دلستر؟؟؟؟
سپید۶۷ عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 9194 از ماه چندم شروع کردی به خوردن دلستر؟؟؟؟ دوماه آخر ولی ساده شو بخور چون چاق میشی دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
nilp عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 11000 باورت میشه تروما هم نیس؟؟؟ اونم ناپدید شده ای بابا.ولی کلا برای منکه اثر نداشت.با اینکه مکمل های بارداری هم میخوردم.تغذیه ی خوب خیلی بهتره.آجیل و کباب و بستنی و دلستر و لبنیات برای وزن گیری عالیه.منم اشتباه کردم بجای اینا خودم و بستم به لیدی میل آخرم هیچی به هیچی 😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
عشق۱۹۹۳ عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 2996 من موزی شو گرفتم خوردم ....به بدنم ساخت هیچیم نشد ...الان تموم شده هیج جا پیدا نمیکنم ...از کجا پیدا ... من گیلانم عزیزم اینجا فقط توت فرنگیشودوجا داشتن که اینجوری شد من توبارداری کلا۸کیلواضافه کردم دخترم ۱۰روزپیش باوزن ۲/۸۰۰بدنیااومدسزارین شدم خداروشکرمیکنم چون تهوع واستفراغ شدیدداشتم انتظارنداشتم دخترم ۱کیلوهم باشه شکمم خیلی کوچیک بودالانم هیچی شکم ندارم
icelady مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 1504 دوماه آخر ولی ساده شو بخور چون چاق میشی اها مرسی
پریاس۷۴ عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 7021 این هس الان ؟؟؟نکنه اینم ناپدید شده؟؟؟؟؟ باید از همین پیجه سفارش بدی من از همینجا می گیرم خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو تو خونت داشته باشی ❤️