سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم... گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...
منم برا این کشور متاسفم که استاد دانشگاهش انقدر نمی دونه باید براساس سلایق طرف مقابل کادو بخره نه اینکه بره عضو یه سایت بشه تاپیک بزنه واسه مادرشوهر چی بخرم ، انقدر خالی بندی شنیدیم و خوندیم دیگه از لحن نوشتن طرف میفهمیم کی راست میگه کی دروغ
میدونید احتمالا تو زمان بدی اومدین سایت.داستانش طولانیه
سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم... گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...
الان من دروغم چیه؟ مادرشوهر من لباسی ک گرفتمو تن نکرد. گلمو خشکوند. ادکلنمو داد کس دیگه. الان میخوام ...
گذشته از همه این چیزا،چرا وقتی طرف برای کادوی شما ارزش قائل نیست بازهم اصرار دارید ک براش کادو بگیرید؟؟؟ب نظرم با کارهاش داره شخصیت شما رو زیر سوال میبره.شما هم با کادوهای ایشون همون کار رو انجام بدین.موفق باشید.
میدونید احتمالا تو زمان بدی اومدین سایت.داستانش طولانیه
کلا شخصیته افرادی که اینجا عضو هستن با برخورد اولی ک با چند نفر پیش اومد واسم رفت زیر سوال.من الان عضو شدم و چون سوالم برام مهم بود عضو شدم تا بتونم بپرسم