2777
2789

بروفن. فک کنم میشه بخوری

چرا خودش مسکن نداد؟؟؟

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چایی پررنگ دم بده بعد بریزتولیوان یه ق چ نمک بریزسردشده قرقره کن قبل وبعدغذا این کاروکن زودی خوب میشه 

یا چایی کیسه ای را برار تو آب جوش بعد دربیار بزار سرد بشه بزار جای دندون کشیده ات 

با کره محلی حلوا پرروغن درست کن بخور

من تو ام یا تومنی..به خدا منم دندون عقل جراحی کردم ۴ روزه خوب نمیشه.دخترمم امروز ۴ ماه شده واکسن داره..۳ تای دیگه مونده بکشم..بروفن هم تاثیر نداره فقطططط کمپرس گرررم

زمینی که امروز روی آن قدم میزنیم ..فردا سقفمان خواهد شد!!!!!
من تو ام یا تومنی..به خدا منم دندون عقل جراحی کردم ۴ روزه خوب نمیشه.دخترمم امروز ۴ ماه شده واکسن دار ...

وااای ۴روزه؟خیلی بده داغونم

بچه هامونم تقریبا همسنن پسرم ۲۲میشه ۴ماهش😊

پسرمم مدرسش شروع میشه .دیگه نمیکشممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭شوهر بی عقلمم مبگه تو ازمن سالمتری .اخه یکی نیست بگه .مردک این زن اگه بیافته توجا که تو وبچه هات از گشنگی میمیرین..

وااای ۴روزه؟خیلی بده داغونم بچه هامونم تقریبا همسنن پسرم ۲۲میشه ۴ماهش😊

اره دخترم ۳۱ اردیبهشت دنیا امده...البتع دکتر من ناشی بود.ریز ریزش کرد دراورد.بقیشو دیگه پیشش نمیرم

پسرمم مدرسش شروع میشه .دیگه نمیکشممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭شوهر بی عقلمم مبگه تو ازمن سالمتری .اخه یکی ...

وای منم امروز شوهرم نیست خداکنه از پس بچه هام بربیام😭