2777
2789
عالی💕💕💕💕💕اگه ویژگی مورد نظرتونو برای اسم بگین کمک می کنم😘😘😘😘

میتونی بمن هم چند تا اسم پیشنهاد بدی ایرانی باشه فراوانیش کم باشه تکراری نباشه برا دختر خواهرم میخوام اسم کوتاه و با معنی دوست داره مرسی 😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میتونی یه اسم خوب واسه من بگی

دختر:

فریبا

آساره،اَناهیتا

طوطی

یسنا

مهر

صوفیا

دلبر

ورتا

هرمینا

شهرو

ترگل

نوژن☀️☀️

پسر:

فریدون

اَرسام،آستیاژ

طهماسب

یغما

مهرگان

دیانوش

ویرا

هاوش

شغاد،شیرو

ترسا

نیو😍😍

میتونی بمن هم چند تا اسم پیشنهاد بدی ایرانی باشه فراوانیش کم باشه تکراری نباشه برا دختر خواهرم میخوا ...

حتما عزیزم . ویژگی موردنظرتونو بگین حتما کمک می کنم.😘😘😘😘😘😘😘😘😘مثلا

فامیلی

نام پدر و مادر

نام خواهر و برادر

قومیت خاص

معنای خاص

پسوند یا پیشوند خاص

و...

میتونی یه اسم خوب واسه من بگی

حتما عزیزم . ویژگی موردنظرتونو بگین حتما کمک می کنم.😘😘😘😘😘😘😘😘😘مثلا

فامیلی

نام پدر و مادر

نام خواهر و برادر

قومیت خاص

معنای خاص

پسوند یا پیشوند خاص

و...

حتما عزیزم . ویژگی موردنظرتونو بگین حتما کمک می کنم.😘😘😘😘😘😘😘😘😘مثلا فامیلی نام پدر و مادر ...

مرسی گلم. میخوام حتما با ت شروع بشه و از این اسمهای لطیف باشیه قدیمی و جدید بودنتش مهم نیست واسم🥀🌹

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
مرسی گلم. میخوام حتما با ت شروع بشه و از این اسمهای لطیف باشیه قدیمی و جدید بودنتش مهم نیست واسم🥀🌹

تکین😍تارا😍ترانه😍تُرنگ😍تیارا😍ترنم😍ترنج😍تیسا😍تیاناز😍تانیا😍ترمه😍تیام😍تیامهر😍تِرنه😍تُرنه😍تیناز😍ترلان😍تینا😍تیبا😍تَکسین😍تیروژ😍تناز😍تهران دخت😍تلاطم😍تپش😍تیما😍تونیا😍تندیس😍تسنیم😍تابا😍تابان😍تابان چهر😍تابان دخت😍تابان رخ😍تابان روی😍تابان گل😍تابان مهر😍تابش😍تابناک😍تابنده😍تاتیانا😍تاتینا😍تاج آفرین😍تاج بانو😍تاج بی بی😍تاج خاتون😍تاج دخت😍تاج گل😍تاج ماه😍تاج مهر😍تارا دخت😍تارادیس😍تاژ😍تاک آفرین😍تاک دخت😍تالین😍ترگل😍ترنیان😍تروند😍تلکا😍تمنا😍تنی نار😍توتیا😍توراندخت😍توری😍توسا😍توسکا😍توکا😍تهمینه😍تیراژه😍تیساگل😍تیساناز😍تیناب😍تیهو😍تبرک😍تبسم😍تحفه😍تالیا😍تامیلا😍تکتم😍تِلما😍تارلا😍ترکان😍تنسو😍تِلناز😍تی تی😍تی تی سا😍تی تی گل😍تی تی ناز😍تینوش😍تابیتا😍تامارا😍تاپیک😍توران😍تیدا😍تارمیتا😍

ببخشید اگه نتونستم کمکی کنم😘😘😘

تکین😍تارا😍ترانه😍تُرنگ😍تیارا😍ترنم😍ترنج😍تیسا😍تیاناز😍تانیا😍ترمه😍تیام😍تیامهر😍تِرنه😍تُرنه😍 ...

واااای عزیزم چه اسمای قشنگییی ممنون 

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐