سلام، همسایه ی قدیممون هستن، پسره یبار ازدواج کرده و میگن چون دختره ازشون پنهون کرده بوده دارن طلاق میگیرن. من 24 سالمه و اون 21 سالشه. چند وقت پیش اومده بودن خونمون بعد پونزده سال تقریبا... یخرده ساده میزد همش میگفت من زن میخوام و فلان. مادر پسره صبح زنگ زد و ازم خواستگاری کرد و خیلی اصرار و اینا. مامانم بهش گفت دختر من بزرگتره. مامانش میگفت نه اصلا مهم نیست اشکالی نداره. بیاین خونه پسرمو ببینین از نزدیک و اصلا ناهار بیاین اینجا امروز و... حالا داداش بزرگمم میگه باباش تا جایی که یادمه اهل کار و اینا نبود و اینم روحیاتش مثل همون نباشه و... از طرفیم پسره دیپلم ردیه و من دانشجوی کارشناسی ارشدم و سابقه ی ازدواج و اینا ندارم. حالا موندیم چیکار کنیم. داداشم میگه اون کوچیکه سرش هوا داره دو روز دیگه میگه تو از من بزرگتری و...
ببخشید شما حتی از نظر تحصیلاتم بهم نمیاید سن هم همینطور سابقه ازدواج قبلی هم داشته بقول داداشت اخلاقشم اجتماعی نیس پدرشم انسان کاری نبوده مطمن باش تو ای ۱۵ سال خیلی چیزا تغییر کرده و شما بی خبر بودین
هرکس خدا را وکیل خود قرار دهد,خدا اورا ناامید نخواهد کرد...
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
واقعاااا میگی یا داری شوخی میکنی؟ یه بارخواستگار داشتم شرایطش جالب نبود ناراحت شدم مادرم گفت دختر مثل پل هست بلعخره از روش رد میشن دیگه خواهرم گفت آخه پل داریم آدم رو پل داریم خر رو ; حالا تو بیندیش پل آدم رو هستی یا دور از جونت ....... رو
دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
بنظر من قبول نکن چون زنا زودتر شکسته میشه تو یدونه بجه بیاری سنت خیلی بیشتر میزنه ولی اون همینجوری جوون میمونه بعدشم ک یکم شلخته شدی همش میگه کاش ی زن کوجیکتر میگرفتم
اصلا با پسرای کوچیکتر از خودتون ازدواج نکنید یکی از آشناهامون با یه پسر دو سال کوچکتر از خودش ازدواج کرد اونم با عشق و عاشقی بزور پسره همش به دختره میگفت تو یه روز من رو ول میکنی چون سنم کمه و کلا قربون صدقه دختره میرفت تااینکه پونزده سال از زندگی مشترکشون گذشت دو تا بچه دارن دختره کلا تو زندگی حل شد مادر خونه شد و فعالیتهای اجتماعیش رو به خاطر بچه هاش و خونه زندگی گذاشت کنار تا کم نذاره الان پسره پرو شده که تو من رو گول زدی تمام این سالها من بچه بودم سرم باد داشت.....
اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...