2777
2789
عنوان

چرا شوهرم؟؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 28 پست

یکی از فامیلای نزدیکمون شوهر کرده چهارساله...تو این چهارسال شوهرشو از نزدیک ندیدم.چون تو عقدش هم نبودم دیکه قسمت نشد زیارتشون کنم..دوسال عقد بودن دوساله ک رفتن زیر ی سقف...دوساله ک فامیلمون هم نمیاد خونه پدرش..چون شوهرش نمیاد...همه ی فامیل بدبودن اون مرد رو میدونن...نمیخوام بدیهاشو بگم غیب کنم.ولی دختره یجوری عاشق شوهرشه ک میگه خدا یکی شوهر منم یکی

میشکنم در خود..و تو حتی نمی آیی خرده های مرا جمع کنی..من تو را فریاد میکشم و تو سکوت را میپسندی...در میان همهمه ی این روزها ،چونان حشره ای کوچک اسیر باتلاق غم ها شده ام و مرا یارای بیرون کشیدنم نیست...این روزها ،ثانیه هایم چونان مردابی ست ک زندگی را یادش رفته است..دلم یک زندگی عمیق میخواهد نه زنده بودن محض..این روزها هرکسی جز تو مرا خوشحال می کند و من فراموش میکنم که دردی عظیم در خانه ی دلم آشیان کرده..و فراموش میکنم ک من یک زن هستم و تو خواهان زنانگی...درست زمانی که میدانم تو درمیان مردانگی های روزگار نامردترین مردانی....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا مال من فقط خونه مادر خواهرش میریم دیگه هیچ جا نمیاد منم نمیزاره برم 

دقیقاااااا مثل شوهرمن کلا مردا داغونننننننن دست خودشونم نی

گرنگه دارمن آناست که من میدانم شیشه راهم بغل سنگ نگه میدارد.
نه نداره میریم پیش فامیلا جایی بخایم بریم بگردیم نمیاد

اهااا، خب میدونی جیبش خالیه، میترسه برید بگردید هوس چیزی کنی نتونه برات بخره، اگه برای بیرون رفتن و گشتن نمیاد، وقتی بره سر کار و دستش پر پول بشه خوب میشه مطمین باش تو الان صبر کن اون موقع برات جبران میکنه عزیزم

اهااا، خب میدونی جیبش خالیه، میترسه برید بگردید هوس چیزی کنی نتونه برات بخره، اگه برای بیرون رفتن و ...

به خدا یه سال هیچ درآمدی درست حسابی نداره معازه داشت جمش کرد الان فقط بیکاره جفت پدرشوهرم خونه داریم اونا خرجمونو میدن

به خدا یه سال هیچ درآمدی درست حسابی نداره معازه داشت جمش کرد الان فقط بیکاره جفت پدرشوهرم خونه داریم ...

گلم مطمین باش دلیلش بیکاریشه، خیلی بهش تلقین خوبی کن و صبر داشته باش، مطمین باش وضع مالیش خوب بشه همه چی خوب میشه 

مثلا بعضی اوقات اگه بحثش پیش اومد تلقین کن بگو من مطمئنم تو اگه داشته باشی برام هرچی دلم بخواد میگیری، مطمینم تو داشته باشی میریم فلان جا انقد منتظرم زودتر اوضاع اکی بشه بریم، ازین حرفا زیاد بزن حتی اگه اینطوری نباشه اینطوری میشه، صبرم داشته باشی قطعا جبران میکنه شک نکن عزیزم