2737
2739
عنوان

کیک تولد

218 بازدید | 10 پست

سلام دوستان کسی تا حالا برای تزیین کیک از سس فرانسوی براق استفاده کرده میتونیم بدون اینکه کیک با خامه کاور کنیم از سس استفاده کنیم ؟؟

منظورم اینه مثل سس گاناش مستقیم روی کیک بریزیم 

ممنون میشم اگه کسی میدونه کمکم کنه 

دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

عزیزم بعید میدونم خوب بشه چون میگن حتی خامه کشی هم باید صاف و تمیز باشه تا سس قشنگ جلوه کنه

شما تا حالا با سس فرانسوی تزیین کردین کیکتون؟؟؟

تزیینش سخته؟؟؟ 

اخه من سس گاناش همینجور ریختم رو کیک 


دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺
2728

من خودم تا حالا کار نکردم ولی طبق اطلاعات من سس براق شفافه و زیرش مشخص میشه 

ولی گاناش خودش پوشانندگی داره یعنی دیگه زیرش مشخص نیست و به عنوان زیر ساز تزئینات استفاده میشه

😂
من خودم تا حالا کار نکردم ولی طبق اطلاعات من سس براق شفافه و زیرش مشخص میشه  ولی گاناش خودش پو ...

نه شفاف نیست براقه 

دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺
حتما خامه کشی تمیز انجام میدی میزاری تو فریزر یخ بزنه کامل بعد سس و بریز روش

مرسی عزیزم 

ممنون که پاسخ سوالم دادی 

دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺
2740
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز