2726
عنوان

کیک تولد

218 بازدید | 10 پست

سلام دوستان کسی تا حالا برای تزیین کیک از سس فرانسوی براق استفاده کرده میتونیم بدون اینکه کیک با خامه کاور کنیم از سس استفاده کنیم ؟؟

منظورم اینه مثل سس گاناش مستقیم روی کیک بریزیم 

ممنون میشم اگه کسی میدونه کمکم کنه 

دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

عزیزم بعید میدونم خوب بشه چون میگن حتی خامه کشی هم باید صاف و تمیز باشه تا سس قشنگ جلوه کنه

شما تا حالا با سس فرانسوی تزیین کردین کیکتون؟؟؟

تزیینش سخته؟؟؟ 

اخه من سس گاناش همینجور ریختم رو کیک 


دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺
2728

من خودم تا حالا کار نکردم ولی طبق اطلاعات من سس براق شفافه و زیرش مشخص میشه 

ولی گاناش خودش پوشانندگی داره یعنی دیگه زیرش مشخص نیست و به عنوان زیر ساز تزئینات استفاده میشه

😂
من خودم تا حالا کار نکردم ولی طبق اطلاعات من سس براق شفافه و زیرش مشخص میشه  ولی گاناش خودش پو ...

نه شفاف نیست براقه 

دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺
حتما خامه کشی تمیز انجام میدی میزاری تو فریزر یخ بزنه کامل بعد سس و بریز روش

مرسی عزیزم 

ممنون که پاسخ سوالم دادی 

دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺
ارسال نظر شما
2687