2777
2789
خانما واقعت ممنون خیلی بهم روحیه دادین از ته قلبم برا همه منتظرا دعا میکنم میدونم انتظار سخته خیلییی ...

عزیزم خیلی بغضم گرفت😢

امیدوارم باردار باشی امیدوارم خدا بهت نظر کرده باشه

تو هم برای ما منتظرا که هر ماه یک سال برامون میگذره دعاکن😢😢😢😢

🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شالله باردارباشی عزیزم.منم خیلی میترسیدم دلو زدم ب دریا گفتم هرچی شد شد .هشت روز تاخیر داشتم &nbs ...

ممنونم عزیزم انشالله ک خدا به منم عنایتی کنه.

نمیدونم چی بگم🤦‍♀️فقط ازخدا میخوام تاوقتی ک ذوقشو دارم به ارزوم برسم😍
خانما واقعت ممنون خیلی بهم روحیه دادین از ته قلبم برا همه منتظرا دعا میکنم میدونم انتظار سخته خیلییی ...

عزیزم مبارکه....ان شاا...این لحظه وحال خوب واسه این ماه منم باشه دعاکن واسم

خدایــاشکــرت بخــاطربــهترین همـــسردنیــــااااااااایه صلوات واسم میفرستین دوستای خوبم..ممنونم 
نثل مت .منم تاخیر دارم ۳روزه ولی میترسم بی بی بزارم نا امید بشم

اره من خیلی استرس دارم شوهرم همش میگه بزار واست بی بی بخرم میگم نه الکی بهش میگم کمرم دردمیکنه میخوام پریودشم ک ناامید شه ولی همش پیگیره توروخداواسم دعا کن

اره من خیلی استرس دارم شوهرم همش میگه بزار واست بی بی بخرم میگم نه الکی بهش میگم کمرم دردمیکنه میخوا ...

چشم عزیزم توام واسه من دعا کن .منم خودم یواشکی رفتم خریدم اما انقدر ماه های پیش گذاشتم و منفی شد میترسم .فقط این ماه خیلی بعد تاخیر بدنم داغه و بعد ظهر حالت تهوع میگیرم

چشم عزیزم توام واسه من دعا کن .منم خودم یواشکی رفتم خریدم اما انقدر ماه های پیش گذاشتم و منفی شد میت ...

خوبه علائمی داری حالانمیخوام امیدوارت کنم ک بعدا تو ذوقت بخوره چون خودم اصلا دوس ندارم الکی امیدوارباشم شماهم مشکل تنبلی تخمدان دارید مثل من اخه ازتاپیکای قبلتون متوجه شدم

خوبه علائمی داری حالانمیخوام امیدوارت کنم ک بعدا تو ذوقت بخوره چون خودم اصلا دوس ندارم الکی امیدوارب ...

اره خفیف داشتم تو سونوی واژینال فهمیدم بعد رفتم طب سنتی ۵ ماه پریودام ۲۵ بود ماه پیش یه روز جلو انداختم این ماه ام که فعلن ۳روز تاخیر داشته

سلامت باشی عزیز دلم.ایشالا که خدا این ماه یه نی نی خوشگل بهت میده😍

ممنونم مهربون انشالله😘😘😘😘

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
قربون دل مهربونت

ان شاءالله قدمش مبارك باشه و اين ٩ماه رو مثل اب خوردن بگذروني عزيزم❤️🙏🏼

براي من و بقيه منتظراهم دعاكن لطفا❤️❤️

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

مبارکه ❤❤❤👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧👪👪👪👪

امام رضا با کادوش بغلم و پر کرد ، کادوش پسرمه🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️